האסון בהר מירון.........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/04/2021 | 14:32 | מאת: חטוליטוש

אני חושב שזה נס ממשי הבן שלי עם חברים היו בדרך כבר ממש קרוב ואז החבר של הבן שלי קיבל טלפון שלא יגיעו כי קרה האסון! טוב שלא הספיקו לעלות לפני שהאסון קרה הבן שלי בבית ב"ה והכל בסדר שתהיה שבת עם מלא תפילות עבור כל הנספים וכל הפצועים שבת שלום חטולית

30/04/2021 | 15:41 | מאת: נדחפת

ואוו חטולית איזה נס... אני שמחה לשמוע שהבן בסדר ב"ה אסון נוראי... רפואה שלמה ותפילות 🙏 . . . . . . . . . . . . (רוצה לכתוב אבל. גם לא יכולה. הרגל רעדה. רק היא. ולא מאמינה לה.ועכשיו כמה שעות להרגע.סליחה)

02/05/2021 | 02:03 | מאת: חטוליטוש

מה קורה חומד את בסדר ? רק עכשיו נכנסתי מקווה שאת בסדר ותכנסי לעדכן שבוע טוב חטולית

02/05/2021 | 10:30 | מאת: נדחפת

היי חטולית סליחה אם הדאגתי.. ( דיברתי על דברים שקרו בטיפול..) הכל בסדר, מה שלומך? תודה❤

02/05/2021 | 19:14 | מאת: חטוליטוש

היי נד אני בסדר כמו בכל מוצש שלא ישנתי כנראה שכן תפסתי תנומה בצהרים מקווה שלא ישפיע על הלילה כל היום עם החדשות פשוט מזעזע .... כאלו שלא מספיק האסון עדיין יש עוד נסיונות פיגןעים.. קשה ממש עם כל מה שקורה בימים האלה.. מה איתך חומד ? מרגישה שנשארנו כאן לבד . תודה שאת כאן לפחות איתי חטולית