...............חטולית

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/04/2021 | 13:28 | מאת: נדחפת

חטולית יקרה, ומה שלומך? איך את? מקווה שעובר עליך שבוע קל ויש יותר מקום למנוחה

27/04/2021 | 01:16 | מאת: חטוליטוש

האמת שלא ממש קל לי השבוע חוסר שעות שינה ..לא במוצש לא בראשון ועדיין עירה גם עכשיו המטפל הציע לי לעשות יוגה...משו שיכול לעזור להרגע ואולי גם לישון חומר למחשבה .... ומחר יום עמוס גם קניות בבוקר ובערב גמר 30 של הסבתא של כלתי וברור שמאוד רוצים לתת את הכבוד הזה גם .. עייפה נפשית וגופנית מאוד מה איתך נד חומד ? מקווה שיש רגיעה מאחלת לך שינה טובה חטולית

28/04/2021 | 17:46 | מאת: נדחפת

היי חטולית אני בסדר יקרה, תודה זה לא פשוט...בייחוד להיות בלי שינה, גם הגוף צריך את זה אם את מתחברת ליוגה זה עשוי לעזור.. תנסי! מקווה שבימים האחרונים הצלחת לישון קצת יותר.. ולצבור כוחות.. אנחנו כבר אחרי אתמול, מקווה שעבר קל עד כמה שאפשר..ואולי היום היה יום יותר רגוע❤

28/04/2021 | 19:57 | מאת: חטוליטוש

מעולם לא נסיתי יוגה אין לי מושג בגרוש אייך זה מרגיש ראיתי בכל מיני מקומות בטלויזיה שעושים יוגה אבל נראה לי שזה אמור להיות מתאים לכל אחד משהו אחר.. אולי עוד אבדוק שינה היא חלק בלתי נפרד גם משלוות הנפש וגם לגוף והיא חסרה לי מאוד חזרנו יחסית די מוקדם מהאזכרה אמש והייתי מאוד עייפה ובכל זאת לא נרדמתי לפני 3.30 לפנות בוקר(זה מה שראיתי בשעון פעם אחרונה) מקווה לימים עם שינה טובה יותר ומה איתך ? חיבוק מתוקה ❤ חטולית

28/04/2021 | 20:14 | מאת: נדחפת

את מרגישה שהמחסור בשינה הוא ממקור פיזי ( פשוט לא מצליחה להירדם) או נפשי ? לעיתים יש כל מני דברים שאפשר לעשות לפני השינה או לחלופין להימנע מדברים כדי להקל על ההירדמות אני יודעת למשל, שלא רצוי לצפות בטלויזיה אבל אולי זה דווקא מה שיגרום לך להסחה קלה שתיתן להירדם ( אם זה מחשבות וזה..) ( מקווה שזה בסדר ששואלת, אולי תקבלי רעיון..) (אני בסדר יקרה, לא מוצאת את המילים, חושבת על מה אדבר בטיפול אבל משנה גרסאות כל עת.)

29/04/2021 | 03:23 | מאת: חטוליטוש

לפעמים גם מחוסר פעילות גופנית מספקת אני נכה ומתהלכת עם הליכון מחוץ לבית ומקל הליכה בתוך הבית... לפעמים מצליחה גם בלי המקל תלוי באייך אני קמה..כשאני כבר קמה... נראה לי שלרוב ממחשבות של דאגות ויש גם ממחשבות טורדניות.. ודרך אגב גם אצלי קורה די הרבה בתקופה האחרונה שאני משנה את דעתי כל פעם על מה אדבר בטיפול... ממש לא חסר לי על מה.. נכון שממליצים לא לצפות בטלויזיה לפני השינה בלילה רק שהלילה שלי הוא לא תמיד לילה וזה בסדר גמור מצידך לשאול וגם להציע רעיונות שאולי אני לא חשבתי עליהם.. תמיד מתקבל בברכה 🙂🙂🙃😉 גם לוקחת כדורי שינה כדי לישון ובכל זאת לא תמיד עוזר ליל מנוחה חומד❤ חטולית