איך מתנהל פה הפורום?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/04/2021 | 14:55 | מאת: רוני

יש מנהל או מטפל שאחראי על הקבוצה או שזה פשוט תמיכה הדדית פה? בכל מקרה, נראה לי פורום חשוב ומבורך. (קצת מזכיר פורום דומה בדוקטורס. מי ששם בטח מבינה)😝

26/04/2021 | 11:53 | מאת: חטוליטוש

היי רוני זה פורום לתמיכה הדדית אין מנהל ולא מדריך רק כולן כאן עבור כולן תרגישי הכי בנוח שיהיה לך בכייף שתפי ספרי בדרכך המיוחדת כל מה שנכון לך בקצב שלך חטולית

26/04/2021 | 13:26 | מאת: נדחפת

היי רוני.. כן, רק אנחנו כאן... וכפי שחטולית תיארה יפה, את מוזמנת להצטרף ולשתף כשיתאים.. ברוכה הבאה (: