היי כולן........................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/04/2021 | 11:27 | מאת: מיכל...

קוראת ומקווה שאתן בטוב. מעדכנת שנפגשתי עם המטפלת 3 פעמים. וזהו.במשך 3 שבועות(פעם בשבוע) לא חזרתי לטיפול, הן היו פגישות בירור לעצמי. מיציתי טיפול... וכנראה שקצת מיציתי בשיתוף גם בפורמים. לבינתיים ד"ש. המשיכו לחזק ולהתחזק. שלכן ואיתכן תמיד. מיכל.

20/04/2021 | 16:57 | מאת: חטוליטוש

מיכלי שמחה שנפגשתן 3 פעמים בטח היה לך קל יותר עכשיו יפתי מה שטוב לך כמו תמיד... כנסי כשמתאים לך הכל בסדר למרות שתהי חסרה מאוד חיבוק חטולית

20/04/2021 | 18:14 | מאת: נדחפת

מיכל יקרה.. אני שמחה לשמוע שיצאת נתרמת ומחוזקת מהפגישות אנחנו בשבילך, מתי שתרצי אנחנו כאן תודה על כל מילותייך והתמיכה שלך ❤ את מקסימה

21/04/2021 | 21:45 | מאת: מתמודדת

מצטרפת לנאמר. אין לי מילה אחרת... חיבוק גדול יקרה.