שבוע טוב....... ... ... .

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/04/2021 | 21:16 | מאת: מיכל...

נד ...מקווה שעכשיו יותר טוב. בכל אופן מציעה לך לפנות לפורום פה בדוקטורס לפסיכולוגיה קלינית, שם גם בנות כותבות ויש מענה מקצועי של פסיכולוג מקסים.

17/04/2021 | 23:46 | מאת: מתמודדת

היי נד אהובה.. הצטרפתי לבנות, זה בסדר? מה שלומך? את גם נורא מתארת אותי... להתרסק.. להגיע לתחתית.. להרגיש רצפה.. איזה קרקע כדי להעמד.. והמצב רק מחמיר.. את רוצה להגיע לסוף... אבל מגלה שהתחתית רק נפערת.... וכן, התחברתי גם למילה שחקנית.. וואו כמה הרבה השתמשתי בה.. כמה העולם כמשחק.. כמה אני אולי מציגה למאמינים לי.. אבל ברגע שזה נעשה הכותרת "את נפגעת" וכו ואני נדרשת להאמין.. אני מסתייגת לא במודע וכביכול בוחנת את עצמי על אם אני מציגה.. וכו'.. שמחה שאת כותבת כשאת מסוגלת. וגם את שברי המילים. מאמינה שזה מה שאת יכולה וזה הרבה עבורך.. אל לך להצטער על שאינך משתפת וכד.. אנחנו כאן בכל מה שאת בוחרת להביא. ואת אכן ראויה. מעצם היותך אדם. לא משנה מה עברת. ואולי - קל וחומר.. איתך בהתמודדות הזו. גם אם התחברתי מהמקום שלי וזה לא בדיוק מה שאת התכוונת במילותייך אני מניחה שאת מבינה את הרעיון ולא כועסת שלא הובנת.... חיבוק גדול מיכלי שמחה שאת חזרת אליה עד שיוקל.. גאה בך שאת קשובה לעצמך. והרבה הצלחה בעיסוקים ובעומס... חטוליתוש, שמחתי לקרוא.. וואו איזה כיף שהיה טוב לכל אורך היום... מאחלת רק טוב תמיד. בריאות ואריכות ימים.. ולגבי שאלתך, גם אני פחות משתפת.. אולי כי אני מכחישה הכל... אני כאילו לא כאן וחיה בבועה שרובה החיים וחלקה חזרה למציאות שיש פגיעה. והייתה פגיעה. ושיש לי פוסט טראומה ועוד כלמיני דברים שאני רוצה כרגע לא להאמין להם.. זה הזוי כמה זה באמת כרגע לא נראה קשור אליי.. ומאידך קורה לי דבר הפוך מטוב.. חלק מהבועה... משתלב בתוכה. ההיפך מהתמודדות.. משתלב עם האוטומט. ההכחשה.. ההיעלמות... לא מסוגלת להרחיב... עושה מה שאני עושה זמן רב - בורחת מלדבר על מה המציאות.. מה קורה.. מה קרה........ אוהבת אתכן... שבוע טוב מתמודדת

18/04/2021 | 02:33 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב יפתי סופש אצלי כצפוי .... עייפות ..גם אמש לא ממש ישנתי טוב למרות העייפות שעוטפת כמו גלימה מסובכת ... וכבר מחר ושבוע עמוס לפני ..ומתי לא ? מקווה שהכוחות יעמדו לרשותי שאוכל לעמוד במאמסה שבוע קל יותר לכולנו חטולית

18/04/2021 | 02:40 | מאת: חטוליתוש

נשמע לי נורמלי לגמרי כל התהליך של הכחשה עצוב וכואב להתמודד ולומר לעצמך כן כך היה ואני פוסט טראומטית כי נפגעתי גם לי לקח המון שנים עד שבכלל העזתי בכלל לגשת לטיפול בפעם הראשונה ועוד בכלל לדבר על הפגיעות שעברתי אף אחד לא רודף אחריך להאיץ את התהליך ..לא פשוט וכן היה יום מקסים אצל הבן שלי הבכור יום מיוחד עבור אמי ליל מנוחה חטולית

18/04/2021 | 10:49 | מאת: נדחפת

חטולית, מיכל ומתמודדת יקרות שלי, קראתי את כל הודעותיכן, מתמודדת וודאי שאיני כועסת ותודה על כל התייחסות. סליחה ורוצה להתייחס גם אליכן. (אני בסדר, עד כדי לא מאמינה לכל מה שהיה. סליחה שעוררתי סערה שלא לצורך, שלא צריך. על כל הרעש והבלאגן שעשיתי . הרבה יותר מדי). אבל תודה לכן, על כל מילה מכל הלב❤ חטולית מאחלת לך יום קל שיעבור מהר ובהצלחה, ושולחת כוח מרחוק, מקווה שתצליחי לנוח לפחות בערב. מיכל , שמחה שחזרת לפגישות ולא התעלמת מהצורך , מקווה שתשאבי כוחות. מתמודדת, מבינה וקוראת את מילותייך, באשר להכחשה, האוטומט וההיעלמות. אולי זה כאן כדי לשמור, לבנתיים. בהדרגה, עד שתוכלי. יום נעים..

18/04/2021 | 22:01 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש - איך עבר לך היום? תנסי לישון מוקדם.. מקווה שהצלחת לא לנוח צהריים כדי שיהיה לילה.. או שזה לא מפריע לך?! נדוּש - שמחה שאת מבינה.. והנה גם את מבינה אחרת.. כנראה אנו חושבות שלנו זה משהו אחר.. לא אותו דבר וכד.. ומאמינות בזה עד מאוד...... אכן הכחשה כנראה חלק מתהליך... ובכל זאת ההכחשה גם מביאה לי דבר שהוא לא טוב ואני הופכת אותו לטוב כביכול.. כי איני רואה מציאות אלא בבועה... - רציתי להסביר יותר טוב את מה שהתכוונתי קודם.. אבל עדיין לא מסוגלת להרחיב יותר מזה.... קורה הרבה הרבה הרבה מאוד טוב תודה לאל אבל יש משהו מאוד רע גם שההכחשה שלי בעצם משקה אותו וזה עלול לגדול ואין לי מושג מתי אתעורר ולאילו השלכות...... וכן.. אני אכן בטיפול אז רוצה לקוות... תקוו איתי..?? מתמודדת

19/04/2021 | 10:58 | מאת: חטוליתוש

הכחשה אכן חלק בלתי נפרד מהתהליך נכון קשה אך תראי שעם הזמן בטיפול זה ירד עד לכדי שתוכלי כן לומר והכאב ירד גם בהדרגה לרמה שההכחשה כבר לא תהיה העיקר אלה הטיפול.. רואה זאת גם כיום כשכבר החלפתי כמה מטפלות ונמצאת כיום במקום שההכחשה פחות כואבת כי היא מתחילה להיות מדוברת .. מקווה עימך ביחד באותו תהליך יפתי ברור שאינך לבדך.. חטולית

19/04/2021 | 11:04 | מאת: חטוליתוש

באמת שהכל בסדר רק מתוך דאגה לך.. לא רעש ולא בלאגן ..ממש לא! את מבינה שזה חלק בלתי נפרד מהיותך את כאן !!! אם לא תכתבי אייך נבין ונדע כמה רע לך כמה קשה לך ?? אנחנו מקבלות הכל בהבנה כך תומכות אחת בשניה לשם כך המקום נועד ויש לך את המקום שלך כי את כאן כמו כל אחת מאיתנו מבינה ! אני פחות או יותר בסדר נחה כשיכולה ויושנת כשנרדמת..לפעמים פעמים בשבוע ולפעמים אולי 3 אייך שיוצא.. תודה לך מתוקה חטולית