בנות אהובות כולן ........❤🧡💛💚💙💜

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/04/2021 | 17:47 | מאת: חטוליתוש

בפתח כבר ערב יום העצמאות לא יודעת מה אתן תעשו ביום הזה אנחנו הערב בבית רק מחר.. אנחנו הולכים לבן הגדול שלי הוא הזמין את כולם אליו הביתה לחגוג יום הולדת לאמי 86 יכול להיות שיהיה כייף תלוי במצב גם גם היא תהיה עימנו..כלתי המתגרשת שאף אחד שם לא סובל אותה... אז..אנחנו גם בהכנות של האוכל לקראת שבת וגם בהכנות של כל הסלטים למחר מאחלת לכל אחת ואחת מכן שהיום הזה יעשה לכן רק טוב וכשיתאים לכן כנסו ושתפו בכל מה שראוי לכן יום עצמאות שמח חטולית

16/04/2021 | 09:25 | מאת: מתמודדת

איך היה? שבת שלום יקרות

16/04/2021 | 13:56 | מאת: נדחפת

... איך היה חטולית יקרה? . . . . . . . . כותבת מרצפת השירותים אחרי הפגישה. כמה שאין לי זכות להעיק אולי סתם נאחזתי פה מהפחד מעוד שבוע מנותקת בצורה מגעילה כמו שחקנית או מתחזה.. מנותקת נורא או שזה גם הצגה.

16/04/2021 | 14:28 | מאת: מיכל...

היי.. עסוקה אך גם קראתי אתכן. אצלי היה נחמד. קשה ההתמודדות, הדרך לכולנו... נד... יקרה. קשה לקרוא ומזכיר לי אותי. יורדת הכי נמוך שאפשר (על הרצפה בשירותים) בטיפול ברחתי לשירותים ופשוט בכיתי על הרצפה צמוד לאסלה... והיא ברגישות עצומה לידי נעמדה... הרימה אותי חזרה.. אז עומדת לצידך ומרימה אותך חזרה. ספרי ספרי הכללל רק כך הכל יצא..עיבוד זה דבר חשוב!!! והניתוק לפעמים הכרחי. איתך ואיתכן. שבת שלום. נ,ב חזרתי אליה עד שאתאפס על עצמי...

16/04/2021 | 14:34 | מאת: נדחפת

תודה... תודה מיכל על המילים וההבנה... . . . . . אך אני.. השחקנית לא (בוכה) ולא ראויה לזה... (סליחה חטולית יודעת שלא תסכימי כנראה, אבל כך. עכשיו אלך לאכול ולא אהיה ראויה כלל.)

16/04/2021 | 14:51 | מאת: מיכל...

אין אדם שאינו ראוי!!!! את כואבת ושותקת וזה מעבר לבכי...המון רגעים שלא מגיעים לבכי בכלל (הבכי הוא השחרור) איתך. את ראויה לאהבה!! חיבוק שמתאים.

16/04/2021 | 17:39 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי אייך היה אצלכם ? היה נפלא חטולית שבת שלום

16/04/2021 | 17:43 | מאת: חטוליתוש

נד... ברור שלא אסכים שאת לא ראויה מי שמע על חיה כזו בכלל ?? מתוקה עדיין לא מבינה כלום מעבר לרגשות הקשים שלך ! את ראויה לכל הטוב שיש בעולם הזה ! חיבוק אם מתאים שבת שלום חטולית

16/04/2021 | 17:47 | מאת: חטוליתוש

מיכלי כל מה שכתבת לנד.. חקוק בסלע וכן קשה לה מאוד היא לא משתפת בכאב שלה וקשה לעזור לה אבל אנחנו לא מרימות ידים הלוואי שהיינו עוזרות ולו במעט.. חטולית

16/04/2021 | 17:58 | מאת: חטוליתוש

נסענו לבן שלי ראשונים כדי לעזור להכין את התבלון של הבשר על האש כלומר אני רק נצטרפתי כל העבודה כמו תמיד על בעלי בהדרגה התחילו להגיע גם שאר בני המשפחה ושאר המוזמנים לא פחות מ20 איש כבר היינו ללא מסכות כי כולם כבר מחוסנים עם תו ירוק... הבן הבכור שלי היה על המנגל שלו לאחר שהכשיר אותו כמובן הוא לא היה זקוק לעזרה כי בעלי כל הזמן הביא לו ודאג לו שיוכל להמשיך למנגל טעים ..טעים..טעים.. כלתי הגדולה עשתה צי'פסים גם מבטטה והיתה בטוחה שהילדים יסתערו על הבטטות הדקות והטעימות האלה אך.לא..הם רצו תפוחי אדמה רגילים שמהם נהנו ..הגדולים כל טרפו אותם הילדים שיחקו ובילגנו את כל הבית צחקו ושרו היה באמת שמח ואז לקראת הסוף התכבדו בעוגת פרווה כושית טעימה לאחר שאמי כיבתה 7 נרות לכבוד יום ההולדת שלה.. כולנו הלכנו הביתה שמחים אך עייפים... שבת מבורכת לכולן חטולית

17/04/2021 | 01:11 | מאת: נדחפת

. . . . . חטולית..התרגשתי לקרוא את המילים.. אתן המון עבורי.סליחה שלא יכולה לכתוב יותר כרגע. . . . . . נכנסתי כי לא יכלתי לא יכלתי עוד להישרף ואני רוצה לישון אבל... קשה. אין נפש חיה שתבין אני כותבת ודקירות אבל שוב לא מאמינה. יום שבת. שבוע שלם. הכל נראה גדול מדי... גדול עליי... אני מותשת. אני רוצה שינה. אולי אחרי ההודעה ארדם אבל סליחה. תראו איזה שרשור ארוך יצא. כואב לי... לא מאמינה סליחה... איההההההההההההההה....... למה כתבתי. לצרוח לרגע. כדי לישון רק כדי לישון. סליחה.

18/04/2021 | 02:47 | מאת: חטוליתוש

מקווה עבורך שבאמת הצלחת להרדם אני עדיין לא יכולה לישון למרות שכבר לקחתי גם את הכדורים שלי רק מפהקת וזהו.. כואב מה שעובר עליך באמת מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו חטולית