מיכלי לא נותן לי להמשיך את השירשור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/04/2021 | 21:06 | מאת: מתמודדת

נשמע שנורא קשה לך להוציא את המילים... ההלקאה העצמית.. איך אעיז לומר על הוריי משהו רע - הורגת. מאמינה שלמדנו לקבל שבכל דבר יש כל מיני צדדים. וכנראה כרגע את נעמדת מול צד כואב קשה ואולי גרוע מכך?! איתך, מתמודדת

08/04/2021 | 15:23 | מאת: מיכל...

תודה יקרה.. מורכב. אולי זו המילה..הכל מורכב. ועוד ביום שכזה..מסובך. תודה

09/04/2021 | 15:21 | מאת: נדחפת

מיכלי יקרה... קראתי את כל שכתבת ושמחתי ממש שהלכת מחזקת...❤ אין לי הרבה מילים כעת אז סליחה

09/04/2021 | 15:47 | מאת: מיכל...

היי נד..עד שתמצאי לך שם אחר ;) תודה. ואין צורך להתנצל כל פעם. הכל בסדר. איך את? שבת שלום❤

09/04/2021 | 15:50 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי ישנם ימים שממש קשה לעבור אותם ולא חשוב מה נעשה וכמה נשתדל שהכל יהיה בסדר..כן המשפחות שלנו די מורכבות ואייך לא ?? ולגבי אמי מה עוד אומר שלא אמרתי כבר בכל צורה אפשרית.? כן היו זמנים של כעסים נוראים..המון אכזבות..עוגמות נפש כל עוד בעלה הפוגע היה בחיים אך לאחר שכבר הלך לעולמו דברים התחילו להשתנות בהדרגה לטובתי ובכל מקרה התחלתי לקבל ממנה חום ואהבה שחסרו לי מכל השנים שהיו חסרים לי 44 פלוס שנים ומאז אני תמיד אחריה דואגת לה שהכל יהיה בסדר שתרגיש טוב מלווה אותה בימי זיקנתה שאינם קלים ובכל הפעמים שהיתה מאושפזת חולה באיכילוב ..זוכרת ? כן אני אוהבת אותה כי היא השתנתה מאוד ! ואמשיך כך עד יומה האחרון כי לכך נועדתי ומצוות כיבוד הורים באה כך אצלי לידי ביטוי את עושה מה שנכון לך לעשות מקווה שביום מהימים דברים גם אצלכם ישתנו לטובה ואז תראי גם כמה טוב ושונה הכל יעשה אצלך מאמינה בך מאמי שלי שבת שלום מבורכת שבת מברכין במוצ"ש מתחיל חודש אייר שרק יביא טוב לכולנו חטולית

09/04/2021 | 15:54 | מאת: חטוליתוש

היי אהבתי את הקיצור שכתבה לך מיכלי נד... מה איתך אייך את מרגישה ? לא יודעת עליך כלום כדי שאוכל לומר לך מילה אחת טובה או מילת עידוד מקווה שהשבת תעבור עליך ברגיעה ובניחותא בלי כאבים וכל השאר חיבוק אם מתאים לך שבת מבורכת יקרה חטולית

09/04/2021 | 21:04 | מאת: נדחפת

. . . . לא מוצאת את המילים תכף היום יעבור, תכף אשן. הולכת לאיבוד מנותקת מתפזרת .. רוצה לשתוק ולצרוח במקביל. לא מסוגלת להרשות לכתוב יותר

11/04/2021 | 14:30 | מאת: נדחפת

. . . . . תיקון- לא רוצה יותר להוציא הגה בכלל. (לא חלילה בגללכן אתן מקסימות ואני כאן)

11/04/2021 | 23:39 | מאת: מתמודדת

היי מותק. הפחד מוכר. הכעס על ביטוי דברים על שיתוף. על שלא הבינו. על שהבינו יותר מידיי....... חיבוק.

12/04/2021 | 18:54 | מאת: נדחפת

תודה מתמודדת יקרה ❤