אז..נפגשנו וממש ממש מזל שהיה לה זמן אליי היום...ממש משמים...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/04/2021 | 15:34 | מאת: מיכל...

היא עסוקה מאוד מאוד... הגעתי בלחץ וככל שהתקרבתי הלחץ גבר...אבל בחדר היא הייתה מקסימה כל כך. רגועה ומרגיעה וזה עשה פלאים. דברנו על חוזקות ועל מה שקורה לי בחודש האחרון. קשה לי מאוד בפלונטר משפחתי. לא מפרטת ...אבל קשה לי מאוד ...יש כעס יש גם חמלה. פחות כעס מפעם... האם אתן אוהבות בכנות את אמא שלכן? ממש??? אצלי לא. יש כבוד. אבל עם רגש...אין. חבל..גם לא מאמינה שיש לה כלפיי....עצוב. אודי כתב אמביוולנטיות והוא ממש צודק....ראינו שצריך עוד להפגש. אך כרגע אין לה זמן. רק עוד חודש...היא תודיע לי. אז אחכה.. הפעם יותר קל לחכות..אחרי שנרגע. .

06/04/2021 | 22:34 | מאת: מתמודדת

מיכלוש תודה ששיתפת.. שמחה שהיה לה פנאי קודם כאן ועכשיו להרגיע ולתת כוח לחכות.. לעומס הרב שיתפנה.. לגבי שאלתך על אמא.. אני הערצתי ועדיין את שלי. היום הכל מבולבל לי ולא ברור מה אני מרגישה כלפי כל דבר. .. הכל מתחיל להתבלגן.. ולהסתדר.. הכחשה וגילויים... לא יודעת. אמביבלנטיות אמרת?! ....!! הגבתי למטה מזמןן לנדחפת היקרה!!!!!!! ואני רואה שלא נשלח ... סורי. איתכן... אני

07/04/2021 | 15:54 | מאת: מיכל...

מבינה...אני מסתכלת על אחרים והכל כזה ברור שאוהבים הורים .. מבאס. ועד שיכולתי לומר בטיפול את זה...ואיפה הכיבוד הורים שלי? ואיסו כפויית טובה אני וכו... בטיפול הבנתי שיש סיבה...ש...