משהו מושך אותי לכיוון פגישה עם המטפלת.... לא מבינה אותי....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/04/2021 | 17:59 | מאת: מיכל...

אני מרגישה צורך ב. צורך בפגישה. למה אני שואלת את עצמי? מה קורה איתי? שלושה חודשים שלא נפגשנו...כבר נפרדנו. ערכנו פרידה. ושוב צץ לו הצורך.....וממתינה עכשיו. ואהיה על קוצים....אוףףף ואחרי זה בטח ארגיש שאני זקוקה לה עוד...מכירה אותי. מקווה שאסתפק באחת....עצוב בי..משהו לא מוסבר...נחכה לגלות איתה..

05/04/2021 | 18:00 | מאת: מיכל...

ויש לי שאלה אליכן. בפגישות אתן עדיין במסיכה ומרחק??? למה?? גם היא וגם אני מחוסנות...למה המרחק הזה??? המסיכות? אוףףףף ביאסה אותי...

06/04/2021 | 02:12 | מאת: חטוליתוש

היי ציכלי כן כל הפגישה גם עם מרחק וגם עם מסכה למרות שהמטפל וגם אני שנינו מחוסנים עם תו ירוק אלה ההוראות של משרד הבריאות ואני לא מתפלאת שאת זקוקה דחוף לפגישה עברת ואולי עדיין עוברת תקופה לא קלה נשמע לי לגמרי הגיוני .. ואומר לך גם שאני הייתי חמישה וחצי חודשים בלי מטפלת (שנתשה אותי) וכן לא הלכתי למות אבל היה לי מאוד קשה עד שקיבלתי שוב את המטפל... ובשבוע שלא יוצא לי להגיע לטיפול אז כן כמו בחול המועד שהיה כן היה לי קשה הייתי קפיץ מתוח ועצבני אז כן מבינה .... אל תקחי כל כך קשה את הצורך עכשיו לשוב ולדבר את מה שלא היה לך אולי עם מי לדבר כמו שנחוץ לך עכשיו זה בסדר לגמרי.. חיבוק ותנסי להרגע חטולית

06/04/2021 | 06:02 | מאת: מיכל...

חטולית יקרה, תודה על ההבנה...כן, אצלך זה ממש היה קשה גם הפרידה וההמתנה הארוכה. הצורך הזה תפס אותי פתאום..למרות שכבר כתבתי פה והורגש לאט לאט הצורך ... פשוט כבר היה טוב והרגשתי בסדר לבד..ואז החג והמותשות וצצו דברים..וחייבת אותה. כל כך מבאס שלמרות החיסון לא נותנים לנו לנשום..לקבל קרבה אמיתית בטיפול.. קשה. תודה חטולית מקסימה על ההבנה בצורך שלי. יום מקסים

07/04/2021 | 19:09 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי ואייך לא אבין אותך אם אמי עצמי עברתי מספיקולא מעט הרי כתבתי כאן הכל ממש לפרטי פרטים וכמה טוב שהיה לי אותכן כאן כדי לשתף ולפרוק את כל מה שהיה לי הכל ממש כך.. יפתי את יודעת שכאן זה הבית שלך מתי וכמה שאת זקוקה גם אם אני לא מצליחה מאיזו סיבה (שבדרך כלל היא רפואית ) או חוסר שינה משווע ..צרת חיי..אז אני כאן עבורנו תמיד שמחה שהלכת וחזרת רגועה הביתה זה נותן המון כוחות ואנרגיות לקבל עוד כוח למשוך את העגלה קדימה על כל מה שזה כולל... ואל תוותרי לעצמך אם את זקוקה תקבעי איתה פגישה ולכי כי זה חשוב מאוד מאוד חיבוק מתוקה חטולית

08/04/2021 | 15:25 | מאת: מיכל...

תודה חטולית יקרה.. כמו שכתבתי למתמודדת הכל מורכב. תודה