.......... . ..... אולי טריגר.סליחה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/04/2021 | 14:13 | מאת: נדחפת

לכי תחנקי עם ההודעה השרשור החדש שפתחת מתפתלת צמרמורת צמרמורת הגוף רוצה להרביץ חזק רק יצאת לא מאמינה לך אפילו לא לרגע תישרפי טיפשה מתחזה סליחה סליחה ממי שקוראת אם זה יעבור את אשמה מה עוררת מהומה. כשיעבור. מתחזה.

02/04/2021 | 17:18 | מאת: חטוליתוש

היי מתוקה מי אומר לך מילים כאלה קשות ? תרגעי בבקשה כאן מקבלים אותך כמו שאת מבינה ? מילים ממש קשות !! אני לא יכולה אפילו ליחס לך אותם ממש לא !! חיבוק אם מסכימה כדי להרגיע ואל תפצעי את עצמך כלום לא שווה להחליף כאב אחד בכאב אחר ... חטולית

03/04/2021 | 22:43 | מאת: מיכל...

יקרה, מצטערת שלא הייתי קודם.. אנחנו כאן ואת יקרה! וראויה! ופה את רצויה ואהובה! ואת בסדר כמו שאת! עם כל מה שתביאי... מחבקת עד כמה שמתאים. שבוע טוב.

03/04/2021 | 22:45 | מאת: מיכל...

ואנחנו מאמינות לך!!!! איתך..מקווה שאת מרגישה יותר טוב. שנרגע ..

04/04/2021 | 10:34 | מאת: נדחפת

חטולית תודה רבה❤ ( אני אמרתי..) קראתי כבר לפני כניסת השבת, לא רציתי להגיב לפני צאתה מאחר ואתן שומרות לדעתי. ❤

04/04/2021 | 10:35 | מאת: נדחפת

מיכל יקרה, תודה רבה ! ( אני לא מאמינה... אבל לא משנה.. לא מוצאת מילים נוספות כרגע.. סליחה) תודה שאתן כאן❤

04/04/2021 | 14:04 | מאת: מיכל...

כרגע נחזיק בשבילך את האמונה(לעיתים גם אנחנו לא מאמינות לעצמנו :( ) ונחזיק,עבורך את התקווה! אנחנו כאן! גם אם זה לא מורגש וגם אם בחלקיות המדיה. אבל איתך.

04/04/2021 | 14:51 | מאת: נדחפת

. . . . . . . . . . . . . טריגרים תמונות ניתוקים לא מבינה ולא מאמינה הולך ובא כמו ההודעה שנמחקת כל רגע. . . . .

04/04/2021 | 16:27 | מאת: מתמודדת

יקרה כל כך את ליבי באמת. מרגישה נורא מזוהה עם מילותייך. שברי המילים הנקודות והרווחים... לו רק הייתי גם יכולה לפלוט מליבי.. לו רק הייתי מסתכלת על המציאות ומתמללת מה קורה פה. היום. הרגע. בלי להתכחש. בלי לטאטא. עם לגעת.... מרגישה את המלחמה בתוכך.. את הרצון להוציא את הידע את הכאב את האדמה את ההכחשה את האילמות... חיבוק ענק אלייך יקרה! הלוואי היית כאן ומרגישה.... איתך... במסע העצמי הכאוס על כל רבדיו... מתמודדת

05/04/2021 | 09:19 | מאת: נדחפת

מתמודדת יקרה, תודה❤ קוראת כל מילה.. הגוף קורס, ממהרת ברגע האחרון להאכיל.. קצת לאושש .. להימנע מעקבות וגם הפחד.. לא יודעת איך או מה להגיד אם צריך או לשתוק זה לא חדש כנראה אחכה לסופש..לפגישה.. רק לאכול כרגע.. (סליחה..)

05/04/2021 | 15:01 | מאת: חטוליתוש

נדחפת חומד הכי חשוב זה לא לשתוק השתיקה גרועה מהכל כשתוכלי ויהיו לך המילים שתרצי לומר פשוט אמרי אותם לדעתי נעמוד בכך לאחר שכבר ראינו ושמענו כל כך הרבה כאב...אל תפחדי חטולית

05/04/2021 | 15:06 | מאת: חטוליתוש

לא יכולה לומר הרבה כי את לא מבוגלת כעת להתמודד עם הכאוס שלך ומבינה היטב כמה קשה אז... רק שולחת לך חיבוק מהנשמה ו מקווה שכבר יוקל לך אוהבת אני