ערב טוב בנות אתן כאן ????

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/03/2021 | 21:44 | מאת: חטוליתוש

שבוע עמוס לעייפה ומכן אין קול ואין עונה... מה איתכן בנות ? השמיעו קול חטולית

19/03/2021 | 15:45 | מאת: נדחפת

היי חטולית מה שלומך? האמת שאני נכנסת כל הזמן, רק להסתכל אם מישהי כתבה, אז אני כאן. (עוד פעם אני אחרי פגישה ו.. השעות הראשונות קשות.. כל הגוף כואב לי. עד שיוצאות מילים בודדות. לא מסוגלת להכיל את השעות האלו. רוצה מנת שינה לחצי היום הזה. לא מאמינה לעצמי.אומרת גם שם). הנה השבוע חלף, תנוחי בסופש..? ❤ שבת שלום בנות יקרות❤

19/03/2021 | 16:49 | מאת: חטוליתוש

היי מתוקה כן שבוע עמוס בקניות ועבודות לקראת הפסח עייפה מאוד וגמני חשבתי שמישהי תיכנס והיה ריק.. מבינה אותך על כל מה שאת מרגישה אחרי הטיפול הגוף מדבר את הכאב ממש בדרגות של כאב כמו שאת מתארת בדיוק גם אני חשה כמוך בדיוק אבל זה כל הענין בטיפול להוציא את הכאב החוצה תודה ששיתפת שבת מנוחה ורגיעה חטולית

21/03/2021 | 16:25 | מאת: מיכל...

היי יקרות, ימים עמוסים אכן....ועזרה למשפחה וכולם. לימים יפים של תחילת האביב. פה כשמתאפשר.

21/03/2021 | 20:32 | מאת: חטוליתוש

הי מיכלי טוב לראות אותך אפילו לרגעים מועטים מקווה שהחולה מחלים ויוקל גם לך חטולית

21/03/2021 | 21:14 | מאת: מתמודדת

היי יקרות.. גם אני כאן.. מציצה. עוברים ימים חלקם לא קלים. חלקם לא ברורים. וחלקם עמוסים בנקיונות ושאר דברים של השגרה..... ממשיכה להאלם. יש גילויים מטלטלים. יש התקדמות. יש רגרסיה. פשוט תלוי מאיזה כיוונים מסתכלים... מצב לא ברור.. הכל קורה בערבוביה. טוב ורע. דעיכה וצמיחה. כאוס איתכן, מתמודדת

22/03/2021 | 12:38 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי כן נקיונות פסח כמו אצל כולנו די עמוס הכל ירידות ועליות בטיפול כל כך מוכר ואמיתי כן לגמרי מבינה.. הכל יגיע אל מקומו בזמנו הנכון אהובה אל תיבהלי הכל בסדר גם הכאוס חלק מ..כל הגילויים הקשים האלה ולמיכלי יום הולדת שמח מאמי שלי יום לפי תעריך עיברי ..נהדר לפחות גם עם לא חוגגים ואין תחושה של איזה כייף נסי בכל זאת לתת לעצמך חיבוק גדול כי...הופ הופ טרללה הנה גדלת בעוד שנה והחכמת ולמדת על עצמך כמה חזקה את מסוגלת להיות ולהתמודד לא פשוט בכלל וגם לא מובן מאיליו לא פתחתי כותרת חדשה ובכל זאת מברכת אותך כאן חטולית

22/03/2021 | 13:17 | מאת: מיכל...

היי בנות, מתמודדת, מבינה שהימים עם הפסח והכל ועליות ומורדות...לא קל. נסי להקל על עצמך. גם את חטולית, והחדשה שלנו שמצטרפת :) בקשו עזרה בנקיונות ומקווה שתוכלו לנוח בין לבין. תודה על הברכות ליום ההולדת. היה קצת מוזר השנה, כל האיחולים גם ממי שלא ציפיתי 🤷‍♂️ בכל אופן מקווה שכולנו נוכל לנוח פיזית וגם נפשית..לנקות את החמץ הגשמי ...

22/03/2021 | 14:29 | מאת: מתמודדת

תודה לכן חטולית ומיכלי מאחלת חג שמח באמת ואלייך מיכל, מזל טוב איזה כיף לשמוע זה בטוח עשה טוב על הלב.. בהצלחה בטיפול גם ל"נדחפת" זה באמת לא קל יש תקופות יותר רגועות.. מקווה שיגיעו אלייך... מתמודדת