בנות יקרות.....מה איתכן??? משאירה פה את השיר ששלח לי אודי ..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/03/2021 | 07:51 | מאת: מיכל...

כל כך מדייק אותי כרגע...כי אין לי מילים.. והמטפלת חסרה כל כך.. https://www.youtube.com/watch?v=vWFKdqvdLO4 שבת שלום ושלווה.. 🙏

12/03/2021 | 14:46 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי שמעתי אותו גם שם יהודה פוליקר אחד החביבים עלי תודה שהבאת גם לכאן כשחסרות המילים ... המילים שבחרתי לומר..כל אחת יכולה להתחבר לאן שמתאים לה שיר גדול ותמיד מתאים חטולית

12/03/2021 | 16:10 | מאת: נדחפת

. . . . . . . . עוד פעם שבת.. עוד פעם בלופ. יש דברים שנדמה שלעולם לא אצליח להגות אפילו. לא מאמינה לי גם. מילים קצת אלימות יוצאות.וזה לא. זה לא. כותבת קצת ומתחרטת בלב. לא בגללכן. יודעת שכלום לא מובן. גם קורים דברים. חשש מאאוטינג. אני לא מצליחה כמו שצריך. סליחה. שבת שלום בנות יקרות❤

12/03/2021 | 17:03 | מאת: חטוליתוש

נדחפת אל תרימי ידים כל כך מהר אל תוותרי על עצמך וגם לא לעצמך אם קשה עכשיו לא נורא אולי זה רק גל כזה שיעבור מאחלת לך שבת נעימה וטובה חיבוק חטולית