שבוע טוב יקרות שלי......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/03/2021 | 15:14 | מאת: חטוליתוש

אייך עברה לכן השבת ,? מיכלי אייך מרגיש חמיך אחרי הניתוח יש שיפור כלשהו ? ונדחפת..אולי תפרקי מעט מהעומס שלל ויוקל לך ? נכוו שאנחנו לא מיקצועיות כמו פסיכולוגים וכאלה אבל יש לנו קצת ניסיון חיים שלנו שיכולול לפחות לתמוך בך שלא תרגישי לבד... אם מתאים לך כמובן.. מתמודדת אהובה שלי נאלמת ונעלמת את בסדר ? אנה השמיעי קול.. אוהבת חטולית

07/03/2021 | 18:13 | מאת: מיכל...

תודה חטולית. ב"ה משתפר...

08/03/2021 | 18:41 | מאת: מתמודדת

היי אכן נאלמתי. לא ברורה התקופה הזו אצלי. הגלים השבוע האחרון לא היו עזים כמו שבוע לפניו למשל.. ובכל זאת מתחת לפני השטח מועקה. ניסיתי להתנתק כדי פחות להרגיש אולי זה עזר דווקא. איכשהו. מקווה להמשך ימים טובים. אמן! התגעגעתי אליכן.. פשוט מפחדת לגעת...

08/03/2021 | 19:03 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה כשתוכלי לגעת ויהיה לך כוח לגעת כנסי אנחנו כאן אהובה מחכות לך בהמון אהבה חטולית

11/03/2021 | 11:06 | מאת: נדחפת

לא רציתי לפתוח שרשור חדש... תודה חטולית, אתן הרבה בשבילי !! עדין לא מוצאת את המילים הנכונות..

11/03/2021 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

היי נדחפת הכל בסדר בזמנך הפנוי כשנוח לך המילים יבואו בזמנן חיבוק חטולית