לא נותן לי להגיב כל פעם.. אז פתחתי שירשור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/02/2021 | 19:41 | מאת: מתמודדת

מיכלוש תבורכי! אשרייך שאת יכולה ומסוגלת... הרבה כוח. הרבה!! מזל טוב יקרה!!!!! גם אני בתחילה לא הבנתי ומישום מה זה לא שלח את תגובתי.... איזה יום.. כן.. לפעמים צריך לעכל את זה שבאנו ולו למטרה אחת.. אאחל לך הרבה בריאות אושר ועושר שמחה ונחת והגשמה ופרנסה וכל שתרצי לו יהי. בהצלחה בהכל וחיבוק. בריאות לכולכן גם לך חטולית,שיעבור בקלות. כל אחד מקבל שונה דברים.. העיקר שיעבור...!! תנוחי. מתמודדת

28/02/2021 | 20:54 | מאת: חטוליתוש

תודה מתמודדת אהובה גם זו לטובה הכל יעבור ב"ה.. חטולית

01/03/2021 | 07:48 | מאת: מיכל...

תודה... עצב מגיע. לצערי לא ממש שמחה.. אתפלל היום. אפילו לכתוב לכן את רצף המילים לא יכולתי..טוב. נשתמע.

01/03/2021 | 20:17 | מאת: מתמודדת

מקווה שתחילתה היום לא העיד על סופו והיה לך יום שמח ומבורך. שיתקבלו תפילותייך.. ומאחלת שישתנה המציאות הזו שיום גדול זה בעצם מעורר עצב.. חיבוק מתאים מתמודדת

01/03/2021 | 22:13 | מאת: מיכל...

היי...כן קצת השתפר. מחר יהיה יותר טוב. תודה.