היי יקרות!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/02/2021 | 11:54 | מאת: מיכל...

מקווה שעבר עליכן סופ"ש טוב. אני כרגע מטפלת בבעיות רפואיות של ההורים. עם לינה אצלי וכו. אס פחות זמינה להכנס. ליבי אתכן. קוראת כשיש פנאי. מקווה שהשבוע יהיה טוב... הגיע היום שאני מנסה להתחבר אליו כל שנה מחדש..... הלועזי יש עוד זמן. אז מברכת אתכן בהמון אושר ובריאות הנפש והגוף🙏❤שלכן,מיכל...

28/02/2021 | 18:49 | מאת: חטוליתוש

עברתי את הסופש עם כאבים מאוד קשים בכל הגוף ורק רציתי לישון כל הזמן בת דודה שלי אמרה לי שאלה חלק מהסימפטומים של החיסון השני כך שהכל בסדר עברתי גם את זה עדיין עם סחרחורות מקווה שגם זה יגמר בהקדם.. טוב שאמי עברה את זה בקלות.. מקווה שבעיות הבריאותיות של הוריך ניתנים לטיפול בקלות שיקל על כולם ..החלמה מהירה ! ומה הכוונה שלך לגבי התאריך הזה שציינת ? איחולים בחזרה מיכלוש ובאמת רק בריאות בימים אלה ממש כך .. חטולית

28/02/2021 | 19:28 | מאת: מיכל...

אוי חטולית, מקווה שיעברו הסחרחורות. היום בשנה שבו האל החליט שהעולם לא יכול לחיות בלעדיי 🤣🤣🤣 כך אומרים... מי שישמע.. אצלנו אומרים גרויסע מציאה. יהיה טוב. מטפלים בהכל...גיל זקנה הוא גיל בלתי הפיך לצערי. לאהכל ניתן לרפא אך ניתן להקל. זה גם משהו..

28/02/2021 | 20:52 | מאת: חטוליתוש

אז יש לך יום הולדת ? קולולו...איזה יופי מזל טוב יפתי שמחה שיש גם יום כזה בשנה 💖💗💓💞💕🍾🥂 🍧🍕🍱🎂🍻👑🎶🎼🎵🎹🥁♥️♥️♥️🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 שיהיו לך חיים יפים מאמי חטולית

01/03/2021 | 07:46 | מאת: מיכל...

כן. מקסימה... לצערי לא מרגישה שמחה... אפילו קצת עצב שוב מזדחל לו... תודה

01/03/2021 | 18:21 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אייך מרגישים החמים שלך מי שעבר ניתוח ? מצטערת שנפל לך ביום ההולדת שלך.. וחוצמזה ? ראיתי שכתבת גם אצל אודי אבל לא מסוגל להכנס היום לשם כאן יותר קל לי איתך עם חיבוק מאמי חטולית

01/03/2021 | 20:52 | מאת: נדחפת

מיכל יקרה.. רוצה לאחל לך את כל הטוב שיש❤ אושר, שמחה, הצלחה וכל שתרצי גם אם את לא אוהבת את היום הזה ממש.. אנחנו אוהבות אותך ושמחות בשבילך❤ עד שתוכלי גם את קצת יותר😊

01/03/2021 | 22:15 | מאת: מיכל...

תודה מצטרפת( נדחפת) עדיף לקרוא לך מצטרפת ;) וחטולית..מבינה שאצל אודי כרגע פחית מתאים. חמי עבר ניתוח. חמותי נעזרת בנו. לא בא לי להכנס לזה יותר מידיי.. אבל כן. מוסיף....מקווה לימים טובים יותר. תודה יקרה.