אחרי...................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/02/2021 | 15:37 | מאת: נדחפת

עייפה מבולבלת מפחדת לחשוב... מפחדת מהקלה מפחדת מהמחשבות שיחפשו מה קרה לא בסדר. שיחפשו מה לא היה טוב היום. גם כשאני שבר כלי שם גם כשאני מקופלת כולי (רוצה לפרט אבל לא שלמה עם כלום כרגע...) אני מבולבלת כל המילים בבלאגן כרגע לא מצליחה לא לכעוס שאני... שאני... כאן... תופסת מקום...

27/02/2021 | 19:15 | מאת: חטוליתוש

אני מבינה שהלכת לטיפול מבינה את תחושות הבלבול שלך הגיוני כשתוכלי לתת מקום למילים לרגשות לכל מה שעולה לך הכנסי וכתבי את לא תופסת מקום של אף אחת אחרת !!! לכל אחת יש את המקום המכובד שלה גם אם יבואו עוד המון לכאן מבינה ? חטולית

28/02/2021 | 00:36 | מאת: מתמודדת

את כותבת כל כך יפה את הבילבול... את הרצון לשתף ואת שעוצר בעדך.. נותנת המון מקום למחשבות לדבר... לשקט להיות נוכח. מחבקת אותך בזה. יש לך ולכל מה שאת מביאה המון המון מקום כאן, עוד תופתעי.... ולגבי מה שרשמת, במילים שלי: פחד להרגיש הקלה. פחד מהטוב הרגעי. פחד מלהרגיש נוכחות. ומאידך, חיפוש מה לא טוב. איפה לא בסדר.... נראה לי כל כך מוכר ומובן במצבים כמו שלמדנו..... ואכן מפחיד לדעת שאנו כביכול מחכים לראות את הרע ולא בסדר מאשר ש"ינחות" עלינו... או אולי.... זו התחושה בטיפול?! שאת הלא בסדר ושמחפשים לומר לך זאת... או לא רק בטיפול אלא בבית?! בלימודים?! התחושה היא שמחפשים אותך... ("שיחפשו מה לא היה טוב") --- ולא באמת רואים אותך, את הכאב, את הסיבה להתנהלויות להתנהגויות או כל דבר אחר ??!! אינך חייבת לענות או להסביר... את יכולה להשאיר את זה כך. כפי שזה. העיקר להוציא ממך. איך שנוח לך. במילים או בלי מילים. עם מחשבות והרבה הרבה נקודות........ איתך, באשר תבחרי ואאחל שבוע טוב מתמודדת

28/02/2021 | 11:50 | מאת: מיכל...

היי יקרה! מצטרפת לבנות ואל תהיי קשה עם עצמך. נסי לקבל גם את הבילבול..לשהות שם בלי לנסות להבין דבר. רק להרפות... מקווה שהיום יותר קל. מיכל

01/03/2021 | 20:54 | מאת: נדחפת

בנות יקרות, תודה על כל מילים❤ אני קוראת הכל (עדין אין לי מילים ברורות.. בעיקר תפקוד) תודה ולילה טוב..