ליקרה שממש לא -נדחפת. ואליכן יקרות... אולי טריגר!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/02/2021 | 18:25 | מאת: מתמודדת

לא נכנסתי כמה זמן ויש לי מה להשלים לקרא.. התחלתי מאיפה שהפסקתי ולא יכולתי להמשיך לקרא רק להעתיק מילים שלך : מעדיפה להיות אילמת לרגע שונאת וכועסת.לא רוצה כלום.לא יודעת. אף אחד לא מבין שום דבר. ( לא אתן חלילה..) לא יכולתי להמשיך לקרא וכבר רוצה לומר לך שממש לפני רגע עבר בי מחשבה כזו. לפני שנכנסתי לכאן... אולי איננו מדברות על אותו דבר... אבל בהחלט יכולות להתחבר לתחושות..... הן נורא זהות. וואי קשה לי להמשיך לכתוב בא לי לצרוח!!!!! כמה זה שונה מלומר בא לי להיות "אילמת".. אני כואבת היום במיוחד אין לי איך לדבר את זה. ואולי יש לי מה לעשות עם זה בעיני אחרים.. ובעיני, אני פשוט חופרת את הקבר של עצמי. כמה שזה כואב ולא רצוי, אני ממשיכה... אולי אכנס לקרא שוב... כרגע לא מסוגלת. סליחה!

25/02/2021 | 18:35 | מאת: נדחפת

מתמודדת יקרה.. (אוי וסליחה אם גרמתי לך להרגיש לא טוב במילותיי..) מחבקת❤❤

25/02/2021 | 18:39 | מאת: מתמודדת

ממש לא את!!! להיפך, באתי להראות לך הזדהות אלייך.... למילים שלך... אני במצב לא משהו כבר תקופה. גלים גלים. לא יודעת אם הצצת קודם שנכנסת.. אבל בגדול מנסה להרים ראש מעל המים.. ולא תמיד זה קל. ועכשיו. היום אני בטביעה.... ממש לא קשור אלייך.... תודה על החיבוק. מעריכה מאוד מתמודדת

25/02/2021 | 23:06 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת חומד אהובה ויקרה שלי יודעת ומבינה שימים לא קלים עוברים עליך הטיפול יכול לפעמים להרים מעלה גבוה ופתאום גם להפיל מטה לתהום.. התחושות שלנו תמיד באות לידי ביטוי מאוחר יותר כשהאסימון נופל ! יפה שלי מבינה שקשה לך עכשיו לדבר את מה שמפיל אותך ובכל זאת כאן איתך את לא לבד .. כשיתאים לך דברי את הכאב הזה.. אוהבת אותך אני

25/02/2021 | 23:43 | מאת: מתמודדת

תודה לך יקרה.. כל כך חשוב לי ההכלה.. כשאתאזן או כשאצליח אשתף מתמודדת