לילה מסויט...............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/02/2021 | 04:11 | מאת: חטוליתוש

נכון שאני לא רגילה ללכת.לישון בשעות מוקדמות של הלילה אך גם לא בשעות מאוחרות מאוד משתדלת להכנס חמיטה עד חצות לשמוע שיעור אחד או שנים של גמרא ולישון... הלילה נכנסתי לישון ב2.00 כי לא יכולתי להרדם ולא שזה דבר חדש עבורי לא להרדם ...לא יודעת..אך כנראה שבשלב מסוים כן נרדמתי וחלומות מסויטים חנקו אותי ניסתי להתעורר ולא הצלחתי כאלו שדחפתי גוויות ממני בכוח וצרחתי מפחד ללא קול...צרחתי לאמי בכל הכוח שוב ושוב ללא קול... אפילו הרגשתי דקירות חזקות בכף הרגל שלי כאלו דקרו אותי עם משהו חד שוב ושוב וזה הצליח להקפיץ אותי מהמיטה...הלב שלי דופק חזק ולא מצליחה להרגע.. עכשיו יושבת בחוץ בסלון ולא מעיזה לחזור למיטה ...כאלו משהו מונע ממני לחזור לשם ...נכנס בי פחד כזה ששנים כבר לא הרגשתי..!!!! רק רציתי לישון ... חטולית

25/02/2021 | 08:48 | מאת: נדחפת

חטולית אהובה, נשמע שהיה לך לילה קשה.. עם פחד גדול וזה בוודאי סוחט ומתיש.. איך את עכשיו? הצלחת לחזור לישון? לנוח.. לאסוף כוח.. טוב שנכנסת לכתוב כאן 😘 אין לי הרבה מילים כרגע אמנם אבל מחבקת ושולחת לך כוח לעבור את היום❤

25/02/2021 | 10:41 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב חומד חזרתי למיטה כעבור כמה שעות עם תוספת של פחמימות וכדור נוסף לשינה בסוף מתישהו כשכבר החה אור בוקר בחוץ נרדמתי תודה על המילים שלך הן נהדרות ותודה על החיבוק שלך מתחילה את הבוקר שלי עם תפילת שחרית מקווה שאוכל.... חטולית

25/02/2021 | 18:12 | מאת: נדחפת

שמחה חטולית יקרה, שהצלחת לישון בסוף.. לצבור קצת כוחות.. מקווה שהלילה יהיה יותר שקט ורגוע..❤