שרשור חדש...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/02/2021 | 10:33 | מאת: נדחפת

פתחתי שרשור חדש כי הקודם היה ארוך ... יכול להיות שהגעתי רגע כדי לנשום. (סטודנטית, עמוס, קשה לנשום) הגוף חלש ממש... (גם קיבל מעט אוכל בהצטברות וגם במחזור) הרבה דברים וסידורים שהצטברו יחד בנוסף לכל, עקב ההנהלות הלקויה שלי. חייבת לצבור כוח, לאסוף את הכל ביחד ולסדר הכל. חלשה נורא ורוצה לנוח.. כרגע אי אפשר. רוצה לכתוב מסודר אבל לא יוצא לי הכל מבולגן ומעורבל לנשום.אסור ליפול. להרגיש שהכל גדול מדי. אסור לצרוח. צריך לסדר הכל. מרגישה חשופה קצת אבל שולחת סליחה.

24/02/2021 | 15:09 | מאת: חטוליתוש

את באמת נשמעת מותשת מכוחות ומחוסר יכולת נפשית לשאת ...מאמסות כבדים בתקופה הזו.. למה אסור לצרוח ? זה עוזר המון לשחרר מתחים ולחצים מכל הסוגים..אכלת כבר ? אולי הפסקה קטנה לאוכל ושתיה תעזור להפחית גם מהמתח הגדול..? יכולה אולי לפרט קצת יותר ? נשמעת חנוקה..! ואם תיפלי מה יקרה ? בבקשה טפלי מעט בעצמך את ראויה מאוד מאוד מאוד !!! מצטערת שחייבת כעת לסיים צריכה לאסוף את אמי ללכת לחיסון השני ואני ותחבורה ציבורית לא הולכים ביחד אבל אין ברירה זה מה יש... אז אולי נמשיך כשאחזור ... ביי בנתיים ותנשמי.. חטולית

24/02/2021 | 19:58 | מאת: מתמודדת

היי יקירה, שומעים את הלחץ.. את העומס.. את התשישות .. רוצה לומר שהשנה לראשונה הרשיתי לעצמי דווקא לצעוק. וזה נורא משחרר. יודעת איך?! כשאין אף אחד בבית לצעוק לכרית. לצרוח את הנשמה. זה פולט רעלים ומשחרר מאוד לפעמים. בטח את בתקופה של בחינות.. עומס רב...ככה שזה מרגיש בנוסף להכל שזה סוגר עלייך. כולל המצב הנפשי.. והטיפול שקיים או לא כרגע.. והעייפות והחולשה מהוסת וכו' .. קחי כוח. וחיבוק. כמה שתצטרכי... שמחה שרשמת. ואין על מה להתנצל.. מתמודדת

24/02/2021 | 23:16 | מאת: חטוליתוש

היינו כבר בחיסון בשעה 16.30 סיימנו מהר יחסית וכשבאנו לחזור הביתה היה מאוד מוזר שלא היתה תחבורה ציבורית משם.... נאלצתי להתקשר לבן שלי שיבוא לקחת אותנו חזרה ... העיקר אנחנו כבר אחרי הכל ! עוד 7 ימים נקבל את התו הירוק ... ליל מנוחה לכולן חטולית

25/02/2021 | 08:55 | מאת: נדחפת

תודה על כל המילים למרות שכרגע עוד לא מצליחה להתייחס ספציפית... תודה על הדאגה וההבנה אתן מקסימות

25/02/2021 | 11:09 | מאת: נדחפת

... . . . . . . . . . טיפשה כמה נכשלת בהכל התנהלות דפוקה מחר טיפול. אין לי מה להגיד לו. כלום. כעס רק מבפנים. סליחה שכתבתי. (בא להרוס ולשבור לו הכל.בדמיון.סליחה. לא מאמינה לעצמי.להתעלם)

25/02/2021 | 14:54 | מאת: חטוליתוש

אז באמת לכי אליו ובמילים שלך הכי כןאבות הוציאי הכלללל החוצה... אולי תכתבי על דף את מה שכתבת כאן על התחושות הקשות שלך של כישלון בהתנהלות ואם את יכולה לפרט יותר בכתב אייך זה מתבטא לדעתי יעזור לך מאוד.. יותר קל לכתוב מאשר לומר..יש לך עדיין זמו מה את אומרת ? חיבוק גדול מתוקה ובהצלחה חטולית

25/02/2021 | 15:48 | מאת: נדחפת

תודה חטולית אל תתאמצי לכתוב לי... עבר עלייך לילה קשה.. (זה לא רק התנהלות זה דברים אחרים) מעדיפה להיות אילמת הכל חסר טעם לא יודעת מחר עוד רחוק. כל כך טוב לי כשאני ישנה. לרגע שונאת וכועסת.לא רוצה כלום.לא יודעת. אף אחד לא מבין שום דבר. ( לא אתן חלילה..) סליחה. מתצברות עוד עבודות.ועוד. צריכה בכוח. עוד מעט.עוד רגע במיטה.ועוד.די.שקט.תסתמי. סליחה.

25/02/2021 | 17:40 | מאת: חטוליתוש

אל תרימי ידים אל תיכנעי מבינה שמאוד קשה לך עכשין מאוד מבינה אך כך לא תצאי מהמקום נמוך שמושך אותך מטה מטה .. אולי תנסי לבחור דווקא לא להיות אילמת וכן לדבר המצב יכול להשתנות לטובה אפילו המעט.. הדיכאון הזה עכשיו לא מאפשר לך למצוא כוחות ולקום...רק לישון לא פיתרון תאמיני לי הייתי שם הרבה פעמים מושיטה לך יד בואי בואי חטולית

25/02/2021 | 17:55 | מאת: נדחפת

סליחה חטולית לא רוצה כרגע כלום יותר טיפשה. ( לא בסכנה הכל בסדר)