חטוליתוש מתוקה אל תדאגי מהחיסון...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/02/2021 | 20:05 | מאת: מיכל...

יכולות להיות תופעות לוואי הן בעיקר קורות לצעירים. הבן שלי בן 18 אחרי השני הרגיש קצת לא טוב אבל עבר לו. לעומתו בעלי ואני היינו ממש בסדר. קצת כאב במקום הזריקה וזהו. גם 2 ההורים עברו בסדר גמור את החיסון. המון הצלחה ובריאות😘

23/02/2021 | 21:46 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לא פוחדת מהחיסון חושבת על אמי אייך יהיה לה..רוצה רק להיות בטוחה שתהיה בסדר בגלל הגיל מבינה. תודה לך חיבוקי חטולית ליל'ט

23/02/2021 | 22:14 | מאת: מיכל...

בע"ה יהיה בסדר. דווקא מהבחינה הזו המבוגרים עוברים את החיסון קל יחסית לצעירים. יש יוצאים מהכלל אך הרוב זה כך.