היי "נדחפת"...... את ממש לא מהנדחפים ;)

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/02/2021 | 16:33 | מאת: מיכל...

מה שלומך היום? מוזמנת להעלות תחושות ולשתף קצת על עצמך. אני וחטולית כותבות בפורום פסיכולוגיה קלינית ששם יש פסיכו' שהוא גם עונה בנוסף למשתתפים. אם מתאים מזמינה אותך לשמוע עוד ולקרוא בנות נוספות....את לא לבד! והתחושות שלך כל כך מובנות. מקווה שהיום יותר טוב. מיכל..

23/02/2021 | 19:12 | מאת: חטוליתוש

היי נדחפת ...חומד כתבתי בכותרת שלי גם חומד התכוונתי אליך מסכימה עם מיכל קדימה בואי.. חטולית

23/02/2021 | 19:19 | מאת: חטוליתוש

ועוד דבר ששכחתי אני חוזרת לכתוב לפני הפגישה עם המטפל כן..כך ביקש ואמר שנקריא ונדבר על מה שכתבתי.. כבר המון זמן שלא מילאתי דפים בכתיבה לפני הפגישה עם מטפל../ת ... עכשיו כשאני נזכרת יש לי רק זכרונות טובים מהכתיבה חטולית

23/02/2021 | 20:26 | מאת: מתמודדת

איזה כיף חטולטול.

23/02/2021 | 21:20 | מאת: נדחפת

היי בנות יקרות, כתבתן כולן הודעות מושקעות ואפילו פתחתן שרשורים בשבילי שזה המון... וזה לא מובן מאליו.. אז קודם כל, קראתי הכל ותודה מכל לבי! היה יום ארוך שעבר מהר, כעת עייפה מדי כדי לכתוב אבל חשוב לי להגיד שראיתי. פורומים זה דבר שכמעט כבר אין, שמחה שאתן שומרות על זה. לילה טוב

23/02/2021 | 22:17 | מאת: מיכל...

נכון.....בעייתי. אך פה מצאנו לנו מקום. מוזמנת להצטרף😘ושוב אציע את פורום פסיכולוגיה קלינית של דוקטורס כאופציה נוספת עם מענה מקצועי. 🤔❤