מינימום 20 תווים מקסימום 70.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/02/2021 | 15:22 | מאת: נדחפת

אין מילים נכונות לכתוב אין אני נכונה להיות בפורום הזה אפשר גם למחוק סליחה יום טוב לכולן

20/02/2021 | 19:04 | מאת: מיכל...

יש מקום להיות כאן. מוזמנת לכתוב מיכל

20/02/2021 | 20:16 | מאת: מתמודדת

אין מילים נכונות לכתוב כי הכל נכון. אינך נדחפת את לגמרי רצויה!! כמה שכואבת הכותרת ומה שהיא מכילה.. איתך במה שתבחרי. מתמודדת.

21/02/2021 | 18:06 | מאת: חטוליתוש

היי...למה נדחפת ? ברוכה הבאה ! המקום כאן עבור כל מי שרוצה וצריכה להכנס לכתוב לשתף ולהיות... הבמה שלך את מוזמנת ... חטולית

22/02/2021 | 10:24 | מאת: נדחפת

תודה בנות יקרות.. קראתי את שכתבתן תשושה קשה לקום ולתפקד (מפונקת פגומה) צריכה ללמוד ואין כוח גם לא מצליחה למצוא את המילים להתנסח אולי מאוחר יותר כותבת מוחקת.

22/02/2021 | 11:54 | מאת: חטוליתוש

היי חומד מה דעתך לשנות את השם שלך למשו יותר אמיתי מאשר " נדחפת" כי את לא!! מה דעתך לשם התחלה להסביר את מה שכתבת בסוגרים ? (מפונקת פגומה ) כל השאר יגיע בהמשך לפי מה שנוח לך ?? חטולית

22/02/2021 | 12:53 | מאת: נדחפת

משאירה את השם ככה אין כרגע אין לי כוח לחשוב לא מצליחה להרגיע את העצבים משתגעת נשרפת ( לא רואה דרך או רצון ליצור קשר עם המטפל) הבטן מתהפכת לי הרגליים כואבות שבר כלי כלום

22/02/2021 | 15:03 | מאת: מתמודדת

היי יקרה!! יש בהחלט ימים שבועות וחודשים קשים בטיפול שהכל הכל קשה ומרגישים דעיכה. מניחה שמה שרשמת בסוגריים זה הביקורת העצמית, המחשבות שלא נותנות מנוח. מלקות אותך שאת מפונקת שאינך עושה דברים שאת צריכה או שמא משהו בך פגום חלילה. יודעת שהדבר הקשה בזמנים אלו זה תמצא חמלה עצמית. וכן לבקש כוח (- לדבר עם המטפל למשל..) שמחה שכתבת כאן. זה גם לא קל. ולא בהכרח נותן כוח באותם רגעים.. לפעמים כן. ולפעמים רק מקל ומשחרר. שהוצאת משהו כלשהו וניתן מענה כלשהו. מחבקת אותך בתהליך הקשה והמורכב הזה. שבהחלט מרגישים בו הרבה כשבר כלי.. מתמודדת

22/02/2021 | 17:26 | מאת: נדחפת

לומדת מה שמצליחה. רק עכשיו ישבתי. עוד מעט יסתיים היום נכון? ואז נלך לישון ונסיים עם המטלות של מחר ונתקדם עוד יום סליחה על כל ההודעות

22/02/2021 | 17:27 | מאת: נדחפת

וכמובן תודה לכולן בנות, אתן מקסימות. סליחה שלא מגיבה לכל אחת כרגע

22/02/2021 | 19:23 | מאת: מתמודדת

הכל בסדר יקרה! טוב שאת מנסה גם ללמוד מעט - זה כל כך הרבה!!!! ו.. כן.. התקדם היום ועכשיו כבר ערב.. איך את? מאחלת לך יום יותר עם מרווחי נשימה מחר ובכלל. ... לילה טוב מתמודדת

22/02/2021 | 22:15 | מאת: נדחפת

מתמודדת יקרה.. תודה לך על כל המילים!! נכנסו כמה סידורים לא צפויים שגרמו לי להסיח את הדעת 180 מעלות מתקשה עם המעבר מקצה אחד לשני וזה גורם לי לא להאמין לעצמי ולמה שהרגשתי או קרה. קצת קשה להסביר. מותשת. שמחה שכבר לילה.. מחר יום ארוך תודה בנות תודה!

22/02/2021 | 23:13 | מאת: חטוליתוש

היי חומד מצטערת לא יכולה לקרא לך נדחפת. מבינה אותך מאוד ..רק אם מתאים לך לשתף למה את מעדיפה עכשיו לא לדבר עם המטפל..מנסיוני לדבר זה הכי חשוב לשמור בבטן גורם בדיוק למה שאת מרגישה עכשיו.. אז אולי יקל עליך לשחרר כאן מה שקשה לשחרר עם המטפל רק שהכאב הזה יפסיק לכואב ככה.. מה שמתאים לך חיבוק עד אליך חטולית

23/02/2021 | 06:44 | מאת: מתמודדת

יקרה, כל כך מוכר לי מהפכים..... בייחוד בימים אלו. אצלי לא פחחות מאמינה לעצמי אלא פשוט מקשה על החיים. המטפלת שלי אומרת לאט לאט יעבור הסיחרור... רוצה להאמין לה. ולשדר גם לך, זה לא קל. אני שמחה בשבילך שהצלחת ככה להתנתק ולצאת מהגל הנוכחי שהיה לך קשה ולו רק לכמה שעות הללו. גם טוב קצת להחליף כוח. ולגבי הביקורת והשאלות - איך ייתכן שככה הרגשת קודם ועכשיו אחרת? מה זה לא אמיתי? מה אני משקרת לעצמי? מזייפת? -- סתם הוספתי מעצמי רגשות ושאלות, אולי לא נכונות לך, אל תתייחסי... נסי כמה שניתן לומר לעצמך רגש זה דבר משתנה. וזה שאת מרגישה כך כי כרגע הצלחת להתמקד במשהו אחר, פחות כואב יותר מאפשר מרווח. וזה שהרגשת שם קושי בלתי נסבל זה כי כך זה באמת היה. לא יכולת להסתכל מעבר לכאב המדמם כנראה.. מקווה שהיה לך לילה טוב ובהצלחה ביום העמוס היום. תודה ששיתפת גם ברגע כזה, זה שימח גם אותי באופן אישי שנשארת. ששיתפת. היו כאלו שנכנסו לרגע והלכו. וזה בסדר לגמרי. ואת נשארת להתמודד עם התגובות שלנו כל אחת מכיוונה... ושיתפת כשהיו מילים וכשלא כשהיה עצוב וכשהרגשת הקלה.. תודה. ברור שזה לא קל! ואת יודעת מה?! גם נשארת נאמנה לעצמך - לגבי הכינוי, באמת הוא לא קל אבל זה מה שהרגיש לך.. בלי כוח לחשוב ולשנות זאת.. וזה יפה בעיניי!! אולי דווקא כי אני הייתי ישר עושה מה שאומרים לי... גם אם זה מבקשה וגם אם זה מגיע ממקום הכי מכיל ואוהב.... את נשארת את. ואני אוהבת את זה. (אני בחרתי לקרא לך יקרה! כי את לי כזו) ו.. חטוליתוש, זוכרת הרבה שקראת לי גם חומד... הצטת בי געגוע וחיוך והתרפקות על כינוי מתוק זה המחבק ואוהב... 🤗 שלכן, מתמודדת. גם לי ערב לא קל לפניי.... הלוואי אשאר בו שפויה........ הלוואי!!!!!!!!!

23/02/2021 | 09:00 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי עוד אכנס יש לי דברים לספר יותר מאוחר ואת תמיד תהי חומד מתוקה שלי..אוהבת אותך מאמושה חטולית