חטוליתוש..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/02/2021 | 16:14 | מאת: מיכל...

הצחקת..אין פה תחרות. יתרון... בכל דבר יתרון וחיסרון. אותה מטפלת זה יתרון אך גם חיסרון כשרק נקודת מבט שלה. ובאיזשהו מקום זה מתחיל לאבד....דווקא מגוון נותן לך מספר כיוונים ולמצוא את המתאים עבורך! ואני מאוד מקווה שהוא אכן המתאים עבורך ותוכלי לסגור בצורה מיטבית..לא כמו הקודמים. אך מכל מטפל אני בטוחה שאפשר לקחת משהו... ב"ה בהחלט מרגישה שזכיתי ומאחלת לך את אותה ההרגשה!!!! נשמע הפעם שונה..אולי בכלל היה מתאים לך נקודת מבט גברי ;) בהצלחה

18/02/2021 | 19:53 | מאת: חטוליתוש

בכלל לא התכוונתי לתחרות רק רציתי להראות כמה שונה כשנמצאים בטיפול אצל מטפלת אחת שלומדת להכיר אותך מלפני ו לפנים כמו שאומרים היא מכירה כל פינה שבך כל תגובה שלך קוראת אותך מתוך הבנה של הכרות מעמיקה... לעומת..עד שמתחילים להכיר ולתת אמון..ופתאום בוםםםם הכל נגמר ונשארים עם כל סימני השאלה עד ל....פעם הבאה..בכלל לא קל ולא היה רצוי מבחינתי מבינה.. ולומר לך עוד משהו..זה ממש לא לקחת משהו מכל אחת כי..הדרך שונה והן לא ממשיכות את האחת מהשניה וזה מבלבל....ויוצר חוסר ודאות..אי אפשר לקחת כלום מכל אחת כי הדרך לגמרי שונה כל אחת מסיימת בצורה שונה והכל בכלל לגמרי..כאלו ממש לאא הלוואי והפעם יסתדר לטוב עד הסוף עם סגירת כל הקצוות כמו שצריך חטולית

18/02/2021 | 21:18 | מאת: מיכל...

נשמע שהטיפולים לא היו טובים עבורך...ונקטעו ככה באמצע בלי להספיק ..עצוב. מאוד מקווה שעכשיו תתמידו שניכם ולא יקטע הטיפול אלא יהיה רציף ולאורך זמן. כמה שתצטרכי!!! אל תוותרי ושגם הוא לא. את חשובה!!!!! בהצלחה. ❤🤗

19/02/2021 | 00:14 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי שמחה שהצלחתי להבהיר שזה לא היה פשוט 5 מטפלות ועם אף אחת אפילו לא שנה ומה זה בכלל שנה ? ליל מנוחה חטולית