חטולית ומתמודדת יקרות. ........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/02/2021 | 19:39 | מאת: מיכל...

חטולית, המטפל נשמע מאוד נחמד וטוב..אבל כן, לאט, יש,זמן.. חלקים אפלים יש לכולנו..... חלקם אפשר לגלות בטיפול וחלקם אולי אפילו נשארים כאלה...נדמה לי כל החיים אנחנו לומדים, מנסים ...זה לא תלוי גיל. בכל אופן, אני אחריי טיפול, אך מאמינה שתמיד ישאר בי, בתוכי ..חלקים כאלה ואחרים. הטיפול יכול לעזור להרגיש טוב יותר אך זה כרוך בזמן, בעבודה ושיתוף פעולה שלנו...זה כואב, נכון. אבל לא הייתי מוותרת על אף דקה של טיפול.. בהצלחה לשתיכן

17/02/2021 | 23:31 | מאת: חטוליתוש

מיכלי את צודקת לגמרי לכולנו חלקים אפלים והוא טוען ממה שרק הספקנו לדבר שהוא כבר רואה אותם .. הוא בטח קורא בין השורות את מה שאני לא אומרת.. וגיל..מסכינה איתך לא קובע עובדה שאני שוב ממשיכה למרות הכל..שזה כשלעצמו גם למוד משהו על עצמי כך נראה לי... תראי את היית בטיפול רק אצל מטפלת אחת במשך כל זמן הטיפול נכון יתרון גדול מאוד עלי שלא הייתי יותר מכשנה אצל כל מטפלת ! ההבדל עצום נכון ? כל מטפלת עם מה שהיא מביאה איתה..ידע .דרך..ועוד..ועם אף אחת לא סגרתי מעולם שום קצוות של כלום..יתרון נוסף שלך עלי נכון ? וכן זה לגמרי מצריך שיתוף פעולה שלי בטיפול מה שמעולם לא היה חסר עם שום מטפלת ועדיין... ונכון מאוד גם שזה כואב..כבר התחיל..אבל בלי..כלומר..התכנים לא פשוטים בכלל ישר מהפעם השניה של הטיפול..כי בראשונה היה כמו הכרות ונסיון לתהות על קנקני..ואני קנקן גדול מידות...אז כן כבר השבוע בטיפול השלישי הצליח להביא אותי למצב שדמעות כבר מבצבצות..הוא לא תוקף רק שואל ישירות בלי כחל וסרק..ואני עונה.. אז..אם אני מגיבה ככה אחרי 5 חודשים וחצי ללא טיפול....משמע כמה היה חסר לי נכון ? וכן יצא ככה באופן לא מכוון ששבוע שעבר בעלי עבד במשמרת שהסתדרה לו לקחת אותי לטיפול וגם השבוע..והוא נורא רוצה שארגיש טוב כי זוכר את הפעמים שהייתי חוזרת הביתה מטיפול אצל המטפלת האחרונה..וחס על הרגשות שלי ..כן הוא בהחלט דואג לי אין ספק.. ועדיין אני רק כאן עם כל השיתופים האלה ולא נכנסת אצל אודי לכתוב כי מוקדם לי מידי..וכאן יש לי אתכן עם כל מה שחסר לי .. ליל מנוחה חטולית

18/02/2021 | 09:52 | מאת: מתמודדת

מסכימה עם המילים שלך מיכל. גם אני לא רוצה לוותר. רק מציינת שזה קשה מנשוא... במיוחד בתקופה זו... אני חושבת יותר מתמיד....... ועלייך חטוליתוש, המון המון הצלחות. וחיבוק. מאחלת שהטיפול כעת יהא מיטיב במינון נכון ובכמות זמן הנכונה עבורך. ולך מיכלוש, תחזיקי מעמד...... יש מאחורייך טיפול וליידך אנחנו והמטפלת שתהא שם כשתצטרכי.... מתמודדת