כמה כמה כמה כואב!!!!! טריגר.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/02/2021 | 11:24 | מאת: מתמודדת

מרגיש כאילו רק עכשיו "התחלתי" לטפל. מאידך מרגיש/ נראה כאילו עכשיו אני עוברת פגיעות מעצמי ומשכתבתת הכל שוב.... חזרתי לנקודת ההתחלה.. עם יותר נועזות כי יש חלק מודע.. כי עכשיו אני לא באמת ילדה.. ואני אמורה להיות יותר נבונה.. ואני כאילו לא. שליטה. תפקוד. גדילה. התעצמות. צלולה. בריאה. אמא. ועוד ועוד למול חלקים אפלים אחרים.... איך?? איך עוצרים?? נראה לי שנכנסתי למקום שאסור היה לי להיכנס אליו. כמה..... כמה כואב!!

17/02/2021 | 16:10 | מאת: מיכל...

עוב שיש נועזות וחלק מודע!! את אמיצה!!! לעולם אל תשכחי זאת. אל תשכחי גם שזה היה אז פעם מזמן...היום את אחרת! היום את חזקה ואמיצה ויכולה!!! וכן זה כואב, מאוד כואב..לגדול , לגלות, לצמוח. לא קל, אך זה ישתפר ותצאי מזה חזקה הרבה יותר! מניסיון. איתך❤🤗

17/02/2021 | 16:21 | מאת: מתמודדת

הלוואי הייתי מתחברת למה שרשמת. תודה שאת מנסה לעודד אבל לא מרגישה ככה. אמרת -- אמיצה?! יכולה?! זה כבר היה, שייך לעבר?! היום אני אחרת?! הלוואי זה היה נכון לכיוון הטוב... אני כל כך שבורה. מגלה פגיעות ונפש שהתעוותה.. - זה בריאות?! משחזרת פגיעות בהווה ונכון, אני אחרת וגדלתי. אבל אני גם מנותקת ומלאה כרגע בחלקים אחרים. שונים ומנוגדים לפעמים...... מעט ממש ובלי לפרט מי שמבין מניחה שתבין... כואב לי כואב מבפנים........ שוב, תודה. אמן לאיחול. ושמחה ש"הניסיון" הזה מאחורייך....... מתמודדת

17/02/2021 | 16:26 | מאת: מיכל...

התכוונתי שמה שעברת קרה בעבר...אל תתני להווה לפגוע בך !!!!! אני מאמינה בך ומחזיקה את התקווה לעתיד טוב יותר!

17/02/2021 | 17:40 | מאת: חטוליתוש

היי מתמודדת בטיפול השבוע שמעתי מהמטפל מונח לגבי וקרא לו חלקים אפלים.. לא הבנתי למה התכוון וביקשתי שיסביר....אמר..חלקים שבך שעדיין לא דיברו וסיפרו כל מה שעבר עליך.. עדיין לא הגענו לשם רק 3 פגישות ..אמר אם לי יש סבלנות גם לך צריכה להיות אי אפשר הכל ביום אחד עוד נדבר והרבה...!! אז אחכה ונראה מה יאמר ..אבל כן הוא בסדר...אמפטי..מבין...עדיין לא בטוחה אבל נראה לי ..מרגיש..גם די תומך..מאוד בעדי.. ולמה לא רוצה להלל בשבחו? לקח מר מהמטפלת האחרונה שהיתה לי והתלהבתי ממנה מאוד מההתחלה ..אז נכוותי ברותחין וכעת נזהרת בצוננין !!! וכן הטיפול כולו נועד לשחזר עד כמה שרק מתאפשר כל פגיעה וכל מה שקשור אליה על כל המשתמע מכך לא פשוט בכלל.. הנה שמנסיוני החדש המטפל לא מסכים להניח לאף מילה שיוצאת ...בלי לפרש אותה " על כל מרכיביה" מה שלגמרי מסבך אותי בדיבור ובנסיון להסביר למה התכוונתי כשאמרתי.... אני מקווה שזה רק יוליד טוב כי די מורכב לי כיום להכנס לפרטים עמוקים ןאוטוטו כבר הדמעות עמדו לצאת מהעינים...והוא ראה והוריד את הלחץ.. אהובה בלי להכנס למקומות הכואבים ולהסתכל לכאב בעינים זה פשוט לא מוציא את הכאב החוצה תראי כמה מעלות נפלאות יש לגילך הצעיר .. שליטה תיפקוד גדילה התעצמות צלולה בריאה ועוד ועוד כשאני כבר מזמן לא נמצאת ברוב ההגדרות האלה ובגילי המתקדם כבר עברתי 50 מזמן..ועדיין לא מוותרת על טיפול כשאני יודעת מה כרוך בכך..!! כמה שיחרור יש אחרי כל פגישה כמה אוויר נכנס וכוח לנשמה.. ובפעמים האחרונות יצא שבעלי לקח אותי וכשיצאתי מיד שאל אייך היה לך ?. מרגישה יותר קל ? טוב עד כאן כתבתי המון ועייפתי.. חטולית

17/02/2021 | 17:52 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש, כמה שמחה עבורך שחזרת לטפל. ושבעז"ה יהיה טיפול מיטיב שישפר את ההרגשה של קודמו. טוב להזהר.וטוב גם להנות ולראות את הקיים. אני בחודשיים האחרונים לא מרגישה שאני יוצאת מחוזקת מהטיפול אלא מרוקנת כאובה ופצועה. יודעת שהמטרה לטוב ולא שהטיפול עושה לי רע אלא התכנים. בכל אופן, על פניו אני מרגישה כרגע ערפל....... שמחה שבעלך לוקח אותך לפעמים. ושהוא דואג לך ומתעניין.

17/02/2021 | 23:47 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי מבינה אותך באמת חזרתי המון פעמים הביתה עם תחושות קשות כמו שלך..בהחלט מרוקן אבל..בלי שיתרוקן לא תבוא הקלה מבינה מאמי כן עם הכאב ויש המון כאב אין לי ספק אם התכנים לא היו כאלה..היינו מצליחות להתגבר על החיים ועל הכל כבר מזמן אבל לא.. ערפל ....הגל הזה יעבור לאט לאט.. מנסה גם לראות את הטוב שקיים ב"ה יש גם טוב מה שמחזיק אותי על הרגלים ואחד מהם זה בעלי כי אני מתה מגעגועים לילדים שלי לנכדים שלי ובכלל לזמנים שהיינו נפגשים גם אחת ל..בארועים..מאז שהבן שלי הקטן התחתן לא יצא לנו להיפגש כמשפחה עם כל הסגרים האלה וזה ממש נורא עבורי.. תחזיקי מעמד נשמה הכל יעבור ליל מנוחה חטולית