התנתקתי וחזרתי.......ועכשיו זה השם שנקלט סוף סוף.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/02/2021 | 07:43 | מאת: מיכל...

בכל מקרה, מקווה שיהיה לכם יום נעים...בינתיים משגעים את הגננות והילדים... חושבת על המטפלת..מתגעגעת אליה ויודעת שכבר לא אחזור בתקופה הקרובה כאבי ראש מלווים אותי כל יום...לא מובן למה :( מה אתכן? יום טוב

09/02/2021 | 16:19 | מאת: חטוליתוש

שמחה שחזרת מיכל ושזה כבר הסתדר עם השם הרגיל שהיה לך וכן מערכת החינוך לא התאפסה עדיין מבינה את הקושי. למה שלא תלכי להיבדק כאבי ראש כאלה עלולים גם להתפתח למיגרנות בסופו של דבר הייתי חושבת שזה כנראה גם מלחצים נפשיים שאת עוברת לאחרונה..כלומר כבר כמו כולנו מאז הסגרים המלחיצים האלה.. ובכל מקרה לכי להיבדק יכול גם להיות דברים פשוטים..מתי עשית לאחרונה בדיקות דם ? אל תזניחי אותך את חשובה והכי מתפקדת ואני כבר יומיים על אופטלגין שוב כאבי שיניים...יודעת שצריך לטפל אבל אין תקציב אז נדחה.. חטולית

09/02/2021 | 22:42 | מאת: מתמודדת

מיכלי, שמחה שהתחבר לך. וזאת כאן. צר לי על העצב בפנים והגעגוע למטפלת... לפחות את יודעת שזה יכול להיות זמני. חנתון לבחירה והחלטה ונתונים... לגבי העבודה, כמו כולם.. החינוך לא ברור כלום... נקווה לטוב. והשלווה. ובריאות!! אולי באמת שווה לעשות בדיקות..? גם אם זה מעבר, אולי ויטמינים? חטולית, בהצלחה בכל. אל תדחי שיניים זה רק נעשה דחוף יותר ועם הוצאה גדולה יותר. זה לא נעלם. אין ברירה. ערב/לילה טוב מתמודדת

10/02/2021 | 15:14 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי בנתים האופטלגין עוזר ומעט ערק על המקום גם מרדים עוזר איחשהו ומחר תור לרופא יתן אנטיביוטיקה עד שההמצב ירגע אין תקציב אין מה לעשות תודה מתוקה חטולית

10/02/2021 | 17:44 | מאת: מיכל...

היי בנות, חוזרת לעבוד מקרוב...כדאי לטפל בשיניים תנסי דרך קופת חולים. זה בעייתי שיניים. כואב אבל מאבדים שיניים ונורא יקר השתלות..תחזיקי מעמד! נקווה לטוב. הכאבי ראש זה כנראה לחץ דם שעלה...מטפלת..תודה יקרות.

10/02/2021 | 18:54 | מאת: חטוליתוש

מיכלי גם דרך קופת חולים צריך לשלם משהו. שמחתי שאת חוזרת לעבוד מקרוב יעזור גם ללחץ דם להרגע.. תודה מאמי חטולית

10/02/2021 | 21:49 | מאת: מתמודדת

מיכלי בהצלחה. תרגישי טוב. טוב שבדקת. חטולית סומכת עלייך שתעשי כל שתוכלי.. לא פשוט שיניים... תרגישי טוב. אל תזניחי נסי למצוא פתרון..