חטולית יקרה!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/02/2021 | 16:44 | מאת: NOT_FOUND

טוב שהטיפול בסדר. וגם הערכים. שמרי על עצמך ותנוחי. 🤗❤

07/02/2021 | 19:40 | מאת: מתמודדת

מצטרפת.. שמרי עלייך. תנוחי. שימי לב לדרך.. תמיד.. מתמודדת. עליי עבר יום קשוח ביותר.. מקווה להתנער מכל העניין של הטיפול. ולחזור לחיים שקיימים כעת.. מתמודדת

07/02/2021 | 20:30 | מאת: חטוליתוש

תודה באמת אבל כמעט ולא זזתי מאז שכתבתי למעט מה שכמובן חייב.. מקווה לישון טוב הלילה כי מחר יום עמוס לעייפה בית משפט עם אמא שלי חיבוק תודה חטולית

08/02/2021 | 10:34 | מאת: מתמודדת

בהצלחה במשפט היום ! יום טוב

08/02/2021 | 16:51 | מאת: חטוליתוש

לא רק שלא הצליח כלום בבית המשפט אלה שכעת מתחילה מסכת עינויים קשה מאוד למצוא את כל היורשים של בעלה המנוח משהו שצריך עבורה המון כסף והמון ריצות להשיג אישורים שוב ממשרד הפנים ועוד... השאיר אחריו המון בלאגן וכעת נידרש להתחיל לנבור בעברו ובחיי מי שהיו משפחתו משהו שיקח כנראה המון זמן ואני לא בטוחה שיש לי את כל הכוחות האלה לריצות למרחקים כי העו"ד מוכן לזוז משהו כמובן תמורת כבף..כל דבר שצריך ניירת 1000 שקלים... רוצה לומר שנמאס אבל לא יכולה להפקיר את אמי לחסדיו ולעוד תשלומים של מי יודע עוד כמה.. מעייף טיכו.. חטולית

08/02/2021 | 17:25 | מאת: מתמודדת

וואי לא נשמע טוב.. במיוחד שאם אני זוכרת הוא..?? כל הכבוד שאת שמה למטרה שזה עבורה. בלי קשר לכל הקשיים סביב. אשרייך. תצליחי/ו מתמודדת

08/02/2021 | 20:22 | מאת: חטוליתוש

ברור מאמי שזה רק עבורה עבור שקט נפשי שלה על זיקנה עם פחות פחדים שלא יהיה לה מה. ועוד ועוד.. תודה מתוקה

09/02/2021 | 07:34 | מאת: NOT_FOUND

חטולית יקרה! יואו. נשמע מתיש ממש! וקשה.... צריך מישהו שמבין בזה וטוב. מקווה שיסתדר.