מיכלי חטולית אהובות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/02/2021 | 19:04 | מאת: מתמודדת

שבוע טוב. מה שלומכן? איך הפצע חטולית? איך המלצתה של חטולית אלייך מיכל? אולי כדאי לקרא על גיל מעבר? זה מתחבר אלייך? אני... או שאני נופלת לדיכאון.. או שלא יודעת מה קורה לי. מן תקופה שכזו. מטלטלת נפשית. לא ברורה שכלית. אני מאבדת כוחות גוף לנפש בגלל עצמי ובכלל תגליות... עייפה מאוד. מרגישה שאני רגע לפני קריסה. מתמודדת

07/02/2021 | 09:19 | מאת: מיכל

היי.. פתאום מבקש שאכתוב שוב שם .. בכל מקרה, קראתי על הגיל הזה... נורא כל התופעות האלה!!! מרגישה נאחס ואיכס. אבל יעבור. וחטולית, מקווה שעבר הפצע. או לפחות קצת פחות כואב. אני עם דפיקות לב מהירות..ועוד.. אילי הסגירות בבית הורגת את כולנו.. מתמודדת, צאי לשאוף אוויר, יש שמש בחוץ. גם אנמ אעשה כך היום. חייבים...מאמינה שישתפר. תמיד יותר רע עד שנהיה יותר טוב בטיפול...חיבוק שמתאים. אתכן. שבוע טוב.

07/02/2021 | 09:28 | מאת: מתמודדת

אצלי זה בגלל התגליות .. חוסר הבהירות.. נכון? לא נכון? מי היה? מה היה? איך? וכו'.. זכרונות צפים לאט לאט. לא מעידים על פגיעה. כן משהו מיני לא ברור. וסיוטים בלילה... מתקשה להרפות. רוצה לדעת כבר. מה שזה לא יהיה. או להיות בטוחה שאין כלום. הספק מכרסם. אולי באמת אצא קצת לסיבוב. אכריח את עצמי! אם כי מרגישה שאני נופלת. אין לי כוח לעמוד אפילו בבית. בחילות. כאב ראש. מתפקדת רק מה שחייבת. הילדים בבית. ואני עובדת מהבית. זה סוחט מספיק. ויש גם בית.... כלים וכו'.. אתן ודאי יודעת.. מנסה להחזיק מתמודדת

07/02/2021 | 10:09 | מאת: חטוליתוש

בוקר מבורך יקרות שלי הפצע מתרפא בהדרגה כבר פחות מציק תודה מיכלי נכון התופעות מגעילות צודקת אבל אלה ההורמונים לדעתי שמשגעים בגילך..בכל זאת ממליצה להתייעץ אולי יש משהו להקל על התופעות מתמודדת כן מבינה את הרגשות האלה הגיוני ושריר וקיים תמיד הטיפול זה לא אומר שמשהו אצלך לא בסדר להפך כך עןבד התהליך ואת עכשיו בעיצומו ... חיבוקים רכים אליכן יקרות ואני יוצאת לטיפול והפעם בעלי לוקח אותי אז נדבר בהמשך חטולית

07/02/2021 | 10:13 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה. שמחה שמחלים.. בהצלחה במפגש היום.. יום טוב

07/02/2021 | 15:36 | מאת: חטוליתוש

היה טוב היום בטיפול המטפל אדם פתוח ושמח משרה אוירה של רגיעה ומדבר ממש בגובה העינים לפחות עכשיו חזרתי הביתה וכעמט נפלתי בכניסה לבנין תקפו אותי סחרחורות מפחד ! כאלו שכל העולם מסתובב לי מול הפנים ואני נופלת עוד שניה... היום חייבת רק לנוח כי יום שישי בלילה לא ישנתי גם הבוקר רק שעתיים וככה יצאת היום לטיפול הסברתי את מצב השינה המקולקלת שלי והבין רק מנוחה תקל עלי ובדקתי סוכר ולחץ דם הערכים ממש מצוינים אז רק העייפות הזו שמפילה אותי....הלילה לקחתי טיפה ולא עזר לי לישון חטולית