חטולית יקרה!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/02/2021 | 07:43 | מאת: מכל

קודם כל סליחה שעוררתי ...זה שלי, פחד,שלי. את בסדר וצודקת. צריך לסמוך אחרת מה?? וטוב שהתחסנתן. אני כבר אחרי החיסון השני גם ההורים שלנו וגם הילדים שלי חוץ מהקטן שלא נותנים מתחת ל16. נקווה לטוב...היום אני ממש מרגישה רע...פיזית. לא קורונה ;) ואולי הקטע הנפשי שלי שוב מתעורר...ואולי בגלל זה כתבתי בסערת רגשות..משהו סוער בי..לא אוסיף כרגע. יום טוב.

04/02/2021 | 08:20 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב מאמי הכל בסדר באמת שכן אל תקחי ללב הכי טוב שעשית זה שהעלת אחרת ..לשמור בבטן ממש לא !! היום אחרי החיסון הראשון אני עם סחרחורות....אבל חייבת לנסוע עבור אימי ענינים של בית משפט... לא נעים ואם לא אני...אין מי שיעשה זאת עבורה רק תחזיקו לי אצבעות שאקבל את כל האישורים הנדרשים עבורה כי בשבוע הבא יש לה משפט על צו ירושה שמגיעה לה בזכות.!! יוצאת לדרך עם תפילה שהכל יסתדר אוהבת אותכן חטולית

04/02/2021 | 08:57 | מאת: מכל

אמן שתצליחו בבית משפט!!! אחרי החיסון זה יכול לקרות..תרגישי טוב❤🤗

04/02/2021 | 13:12 | מאת: מתמודדת

חטולית, כל הכבוד. והרבה הצלחה. תשתי. תנוחי. ותעסי את היד. מיכל, הכל יכול להיות. תני לעצמך זמן רגוע עם עצמך לברור למה זה בא ואיך לעזור לך להשתחרר מזה.. ?? אולי גם השיח שלי עורר את הסערה? זיכרונות של התהליך שעברת. והפרידה מהטיפול......? עדיף למצוא זמן בכל מחיר להשקיט סערה כדי שזה יקבל מענה כמה שאפשר עוד בהתחלה.... ובלי קשר, איך את כעת? יום טוב מתמודדת

04/02/2021 | 15:25 | מאת: חטוליתוש

היי בנות התחבורה הציבורית לא עושה לי טוב מאוד מקשה עלי עליות..ירידות..מעבדת שיווי משקל ומפחיד אותי אבל אין ברירה אז לצערי לא השגתי כלום ונגיע לבית המשפט בידים ריקות ומשם אולי נקבל מכתב נוקב למשרד הפנים לקבל את האישורים הנדרשים עבור אמי ושוב כמובן לחכות אז אין מה לעשות נחכה והיד די בסדר לא ממש מציקה וגם הסחרחורות די נרגעות בהדרגה עושה כבר הכנות לשבת.. אעדכן בהמשך כי בעלי שונא להכנס הביתה והפלפון ביד רוצה מיד תשומת לב בלעדית👉 😀😀😀😀 חטולית

04/02/2021 | 16:05 | מאת: מתמודדת

הכנות נעימות. מקווה שכל הנכבה לטובה. והשתדלת.תני לעצמך צלש!!

04/02/2021 | 16:36 | מאת: מכל

מצטרפת....עשית השתדלות מקווה שיסתדר בע"ה. הכנות נעימות..