היי יקרות!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/02/2021 | 09:28 | מאת: מכל

חטולית וואו!!!!! אני לא הייתי יכולה ללכת לפסיכולוג גבר ....זה ממש אמיץ מצידך ועוד בכלל שהבעל מתנגד...אצלי הוא מתנגד לפסיכולוגים באופן כללי. הלכתי ללא ידיעתו תקופה של 8 שנים... תמיד כשחזרתי היה חוקר..מסתכל במבט של מי יודע מה דיברתי. ועוד.. אז ממש שמחה עבורך שזה כך! וגבולות מאוד מאוד חשוב במיוחד כשזה גבר!!!!! לצערי היו מקרים של ניצול...וזה מפחיד! שמרי על עצמך. המון הצלחה!!!! נשמע שהיה טוב ממש . ומתמודדת..את נשמעת יותר טוב עכשיו. מקווה שזה שאני כותבת לך ומגיבה מועיל ולו במעט. אוהבת אתכן. יום מקסים.

01/02/2021 | 20:41 | מאת: מתמודדת

אוף כתבתי וכעת רואה שזה לא נשלח ... אנסה לשחזר בקצרה, כתבתי שאני בגלים כרגע. נזכרתי בעוד משהו. ממש כאילו ראיתי את זה. זה נקרא אולי פלאשבק?! זה לא אומר לי כלום, עדיין. התכתבתי כל היום עם המטפלת. דברים קשים והיא כל הזמן הייתה שם. ב"ה זכיתי!!!! כתבתי גם משהו לא קל לעיכול. רשום בו על פגיעה עצמית, לא מפורט. אני בסדר!! לא להבהל. אבל זה על רעיון מסויים שכן קשור לפגיעה עצמית. לכן זה נכתב כך. תוהה אם נכון לשתף כאן?? מה אומרות? תודה מיכלי על השיתוף, זה אכן עוזר לי המון. אפילו להתעמת איתך. מאמינה שגם לך זה מזכיר קצת את הדרך ואת יכולה להרגיש טוב יותר שזה לפחות כבר מאחורייך.. קשה כל כך!! ומנסה להתמודד. ולהניח לזה הרבה פעמים במהלך היום. יותר קשים לי הבקרים והערבים. במהלך היום ב"ה אני עם הילדים ואין לי זמן להתעסק בזה.. יש הדחקה שקוראת מאליה. מדהים!! תודה להשם על התפקוד הזה... זה כל כך לא מובן מאליו. כאילו זה לא אני עם כל הקשיים שאני משתפת...... תודה לך. ולכן. אוהבת ומעריכה מאוד מאוד מתמודדת

01/02/2021 | 21:04 | מאת: מכל

יקירתי. טוב ששתפת את המטפלת. ואיזו מקסימה שהיא הסכימה להקשיב והייתה עבורך!!!! לא מובן מאליו. אין צורך לשתף בהכל..מה שנכון עבורך שתפי. המטפלת זה הכי חשוב לשתף😍 שמרי על עצמך!!! את חשובה😘 טוב שיש ילדים ובית...אותי זה תמיד הציל😅

02/02/2021 | 00:37 | מאת: מתמודדת

חיבוק. תודה ממש

02/02/2021 | 23:55 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שמחה מאוד לשמוע שהיה לך נהדר עם המטפלת הנפלאה שלך כמה טוב שאת יכולה במצבים כאלה לכתוב והיא זמינה ועונה לך נמצאת שם עבורך ברגעים שאת זקוקה.. לי לא היו פריבילגיות כאלה בעבר גם זמנים אחרים וגם לא בהווה..זמנים חדשים אבל זה מה יש !! ונכון פלאשים פתאום צצים לפעמים גם על ידי טריגר ולפעמים סתם כמעט משום מקום..אם זה חשוב זה יכול לחזור.. חיבוק ליל מנוחה חטולית