חטולית ומתמודדת יקרות!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/01/2021 | 07:39 | מאת: מכל

מדהים מה שכתבת חטולית! נשמע שאידה הייתה עבורך ממש ושם נפתחת!! וואו.... גם אני כתבתי המון...הכתיבה זה מה שהציל אותי בגדול..כל השנים. לא רק בטיפול. אני כותבת מאז שלמדתי לכתוב.. כתיבה בטיפול הייתה המוןןןן מילאתי מחברות שלמות..ממליצה בחום. זה מאוורר רגשות ממש!! מתמודדת, את בידיים טובות כך נשמע..תסמכי על המטפלת ותני לדברים לעלות בלי להאיץ...לאט. בלי לחשוב יותר מידיי. זה קשה אבל כדאי... מדיטציה מאוד עוזרת אבל לא יודעת עד כמה אפשרי עבורך. וכשכתבתי שהמשפחה אוהבת זה לא המשפחה שלי !!!!! שלי ממש לא!!! המשפחה של הילדה בגן כי חשבתי שהם מאשימים ושלא טיפלתי נכון..והיה לי דשה בתחילת שנה אבל עכשיו מבינה שהם ממש נחמדים והכל בסדר..ואני מזכירה לעצמי שזו ילדה אחרת....

31/01/2021 | 09:23 | מאת: מתמודדת

מבינה יקירתי! כן.. משחרר להצליח לכתוב ולהביע.. זכיתי המטפלת מיוחדת במינה! מקווה לצלוח את התהליך הזה.. נשמע שעבורך החלק הזה בתהליך עבר, מקווה שגם לי יתבהר יותר... תודה לך יקירה!!

31/01/2021 | 14:59 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אני כתבתי בלוקים של מכתבים מלאים כל שבוע ממש כך ובכיתי תוך כדי הכתיבה היתה משהו משחרר מהנשמה ולא רק זה היתה אומרת לי נהדר עכשיו אחרי שקראתי בפרי לי הכל במילים שלך כל מה שכתבת כך גם תשמעי מה כתבת ואולי תזכרי בעוד דברים על הדרך..והיה לא פשוט בכלל להגיד הכל במילים אחרי כזו כתיבה מפרכת אבל לא ויתרה וכך היה! מתמודדת מה בדיוק את מבקשת לדעת או מבקשת אישור למה שקרה כדי שתהי בטוחה שאכן קרה..?? ממליצה לך באמת להתחיל לכתוב לא משנה מה רק תתחילי מדבר אחד ותני ליד לזרום עם כל מה שעולה גם אם לא נראה קשור..העיקר שיעלה על הדף...תני למחשבות מקום פתוח בלי לפחוד ממה שאת כותבת ותראי ואולי גם תופתעי כמה דברים יכולים להשתרבב אחד בתוך השני גם בלי סדר החוצה רק שיצא .. חטולית לא נסיתי אף פעם יוגה לא הדריכו אותי..יכול להיות מענין לנסות מיכלי...תודה

31/01/2021 | 15:44 | מאת: מכל

וואו.....נשמע שעברת טיפול משמעותי כל כך! איזו מקסימה שהיא!!! ככה היה לי עם המטפלת שלי שלא ויתרה על השיתוף שלי אותה אחרי שכתבתי שירים ודפים שלמים. וברור הכל עם בכי..וכאב שיצא..וכשהיא הסתכלה בכתב שלי אמרה שהכל בכתב סוער וצפוף כל כך ... כן. היו זמנים.. ומדיטציה כמו יוגה עוזרת מאוד.. כדאי לנסות. 🤗❤ היום מאוד מקובלת שיטת מיינדפולנס תקראו על כך.

31/01/2021 | 22:15 | מאת: מתמודדת

היי יקירה, איך היה לך בטיפול? איך קיבל את ההסבר על שבוע שעבר? איך יצאת מהמפגש עם מטפל? אני יותר מבולבלת... לא יודעת מה בדיוק אני רוצה לדעת.. כי יש דברים צפים ויש גם שלא אז זה מצב ביניים כזה.. והפחד לחשוב שאולי באמת נפגעתי קודם... בילדות המוקדמת... משהו שכל הזמן אמרתי בוודאות לא. עכשיו פתאום תוהה.... בגדול לא יודעת. אבל אין לי מה לעשות עם זה חוץ מלהמשיך לאט לאט. כמה שאנסה להאיץ זה לא עוזר ולא יעזור.. אז מחכה ... מנסה להיות כמה שיותר רגועה ולהמשיך בתהליך..... מיכלוש, כן.. המטפלת ממש מדהימה. לא יכולתי לבקש מישהי טובה יותר. עם כל הקושי בתהליך.. לא אוכל להודות לה מספיק.... עוד יגיעו ימים טובים מאלה. בינתיים נשקע במציאות. בשגרה שכן קיימת בזמן כזה... ונקווה לטוב ביותר. מתמודדת

31/01/2021 | 22:43 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אפילו לא שאל מה היה למה..כלום פשוט נכנסנו לתוך שיחת הכרות מכל מיני כיוונים הציג עצמו רשם כל מה שענין אותו גמני התעניינתי במה שהוא עושה לא פעם הרים גבה לתשובות שלי או היה מופתע...הוא צעיר מציב גבולות נראה לי שבערך הגיל של אודי רק לא עם תעודות כמוהו אבל די מלומד מה עוד...לא רוצה לומר דברים שאולי בעתיד יתגלו כ..נמהרת שהייתי אז לאט לאט להכיר..לגשש את האוירה כי זה לגמרי שונה מאשה מטפלת .. הוא רגוע דבר מאוד חשוב ואמר משפט חשוב...גם אני עלול לטעות אז תקני לי את הטעויות שנוכל להמשיך ..אף אחד מעולם לא אמר לי דבר כזה ! ועם כל זה שהיה רגוע מצד אחד כאלו שמיהר להספיק המון דברים להגיד להספיק.. שעה טיפול אני לא זוכרת עוד ... לא התרגשתי בכלל פעם ראשונה בטיפול מענין לא? זהו בעקרון. .אהה..מותר לכתוב לו בווצאפ שלא ממש שש לתת רק אם זה חשוב מאוד !!! ודבר אחרון אחרי תחקור של בעלי שהיה כבר לחוץ לדעת אייך היה..הוא נרגע עכשיו זהו חטולית

31/01/2021 | 22:47 | מאת: מתמודדת

יקרה, לא צריך לקרא משהו מיוחד. זה מעיד על התחלה.. לפחות הוא לא נשלל: לגמרי לא על ההתחלה.. תני לזה צ'אנס. בהצלחה!!

01/02/2021 | 07:48 | מאת: מתמודדת

מיכלוש, חשבתי שהגבתי על כך ואני רואה שלא.. שמחה איתך שראית והרגשתי שהמשפחה של הילדה אוהבת ומעריכה אותך על מה שעשית ומה שאת היום עם אחותה. לגבי משפחתך, עצוב. מקווה שלפחות אין תחושת ניכור... שוב תודה על השיתוף יום טוב מתמודדת