אני בסדר.......נמאס הסגר והבלאגן של הקורונה.. הלוואי שיגמר כבר....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/01/2021 | 21:17 | מאת: מכל

מחפשת פינה לשים את הראש...הבית קטן. כל אחד פה בתוך מחשב...תופס מקום. כי אין לכל ילד חדר נפרד. אז יש ילד בסלון..ואני תקועה במטבח כי רק שם אין מחשב עם מישהו🤣🤦‍♀️ לא. זה לא מצחיק. זה נמאס. ממש....... ובא לי לחזור לשבת בחדר שלה ..של המטפלת. למרות שבאמת אין סיבה בכלל... הכל בסדר. אין גלים...רק סגר מעצבן שיש לכולם...חסר לי השאלה שלה שהייתה שואלת"איך את?" לא מה שלימך? זה יותר איך אני. איך אני מרגישה..מה קורה איתי...ההתעניינות הכנה חסרה כ"כ...מקום לאוורר רגשות.. נו, טוב. זה געגוע.. לפינה משלי...

25/01/2021 | 09:21 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מבינה אותך יפתי כשאין מקום פרטי אפילו קטן להניח את הראש למנוחה...קשה.. אבל...גם הגל הזה יעבור מאמי..לא מתגעגעת לחיבוק שבכל מקרה לא היה..!! אבל כן יכולה להבין את הצורך....כי זה מרגיע ומחזק מאוד.. איתך. ואם חיבוק ממני יכול לעזור אז קבלי חיבוק חם רך עבורך חטולית

25/01/2021 | 23:15 | מאת: מכל

מהממת שאת!!!!! גם חיבוק מרחוק והבנה עוזר. ברור שעוזר.❤🤗קבלי חזרה...ותודה שכתבת לי גם שם. כן..יש למה להתגעגע..זה טוב..גם טוב.