כן מן הסתם שוב ערה...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/01/2021 | 06:05 | מאת: חטוליתוש

לא מצליחה להרדם כי מחר באים..כלומר עוד הבוקר אמורים לצבוע אצלי את חדר השינה המעופש שלי ומבאס אותי שבעלי לא יהיה כאן להשגיח עם הצבעי...אני לא מבינה בזה כלום ואם תהיה שוב תקלה עם העבודה שלו? השבוע ביום רביעי בערב חג טו בשבט..עדיין לא יודעת אייך יהיה ועם מי....גם זה מלחיץ אותי .הכל מלחיץ אותי מטריף לי את מה שנשאר לי מההגיון עוד 4 שעות ואני עדיין ערה ליל"ט או בוקר טוב אני

24/01/2021 | 10:48 | מאת: מתמודדת

בוקר טוב!! תנסי להסתכל בעבודתם, אם יהיו שאלות תשאלי זה המקסימום שניתן לעשות. מקווה שהכל יהיה בסדר. ויעבור בשלום שלא תהיי עוד בלחץ מהאחריות הזו.. - לפקֵח לגבי או בשבט... באמת לא ידוע כלום.. גם לא מה יהיה מחר..... ה יעזור לנו!!!! מתמודדת

24/01/2021 | 11:49 | מאת: מכל

המתח לא נותן לך לישון... תסתכלי על העבודה, מאוד מקווה שהפעם יהיה יעיל!!!! בהצלחה🤗😃❤

24/01/2021 | 17:12 | מאת: חטוליתוש

טוב היה כאן הצבעי צעיר חמוד ואנרגטי שעשה גם צבע מעל ומעבר למה שסוכם עם בעל הדירה בלי לגבות תשלום נוסף .... ואני בכלל לא יצאתי מהגומחה שלי בסלון עם השמיכה החורפית התעסקתי עם העינינים שלי ורק הצעתי להם את המטבח שיכנו לעצמם שתיה חמה כאוות נפשם.. אך הם שתו קולה... יחסית ניקו די בסדר לאחר הכל וכעת הכל צריך להיבש כדי להחזיר הכל למקום אבן נגולה מעל נשמתי הרבה יותר נעים להריח צבע טרי מאשר קירות מעופשים !!! חלק מהדברים כבר סידרתי ב קום חומאשר מה שבא צמוד לקירות עייפתי באמת עדיין ערה מקווה לישון מוקדם היום כי מחר יום של בדיקה סרולוגית וגם ביקרו אצל 2 רופאים שרק האל יעזור לי !! ביי בנתיים

24/01/2021 | 20:19 | מאת: מתמודדת

שמחה לשמוע שהיה טוב. ושלא הטריח אותך מידיי.... לגבי מחר, הרבה הצלחה וישועות!!!!! מתמודדת חיבוק גם לך מיכל, זה שקט שמישום מה נשמע לי חזק... הלוואי טועה.

24/01/2021 | 21:11 | מאת: מכל

חטולית... טוב שיש ריח של צבע..של חדש,קצת לא? והמון הצלחה מחר. מקווה שתצליחי לישון הלילה. לילה טוב.