את לא פגומה!!!!! את מבולבלת ורוצה אהבה וקרבה..לא כך יקרה. לא כך מקבלי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/01/2021 | 18:13 | מאת: מכל

את נשמה יקרה!!!!! שמבולבלת ממש!! את לא אשמה! לא פגומה חלילה. שנים הרגשתי ככה. שאני רציתי שאני יזמתי. כי אני זו שבאתי... לא!!!!!! את לא אשמה! ואת לא באמת רוצה!! את רוצה משהו אחר שמתבלבל אצלך! את רוצה קרבה, אהבה, חום! רק בדרך לקבלה הזו את טועה..זה לא אהבה ולא חום! אל תתבלבלי! אל תטעי!! בבקשה הזהרי. מבינה כל כך שמשהו מושך אותך למקום הזה....התנגדי לו. כך לא מקבלים אהבה אמיתית. זו אשליה...ראי כמה כאב זה גורם לך!!!! בבקשה שמרי על נפשך.. אוהבת ומבינה. איתך, מיכל❤🤗

21/01/2021 | 20:22 | מאת: חטוליתוש

ישר כוח מיכלי אהבתי כל מילה שכתבת ומחזקת..... חקוק בסלע!!! חטולית