היי בנות ...עדיין לא נפגשנו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/01/2021 | 00:13 | מאת: חטוליתוש

השבוע כבר דיברתי עם המטפל החדש למעשה ביום שני וכבר פישלתי!! קבענו יום ושעה הכל היה בסדר ורק אתמול נזכרתי שצרכים להגיע אלי בשבוע הבא ביום ראשון לעשות תיקונים וצבע בכל החדר שינה שלי בגלל העובש שפשט בחדר כאלו סוף סוף כבר יריח ניקיון ולא גועל לא יודעת כמה זמן יקח לעשות את התיקונים ואת הצבע.. התקשרתי למרכז הטיפולי והשארתי לו הודעה שהיום שקבענו לפגישה לא יוכל להיות בגלל הצביעה .... הוא התקשר וקבענו לשבוע שלאחר אך שעת הפגישה נשארה בעינה אייך אוכל שוב להתקשר ולהודיע שגם שעת הפגישה אינה טובה כי אני חייבת להיות בבית בצהרים ולא אוכל להספיק לחזור הביתה בזמן ? פשוט פישלתי ועדיין לא הספקתי להגיע לפגישה ראשונה כדי לתת הסבר על כל הבלגן שאני עושה ?? רושם גרוע מאוד!! אוווףףף איתי למה הזכרון שלי מתעתע בי בצורה כזו מעצבנת ??? מה עושים ?? חטולית

21/01/2021 | 08:43 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש!! אויש חטוליתי, לא נעים!! לפעמים זה קורה בזמן של עומס.. אולי כדאי לכתוב למשל בלוח את הדברים? כך אולי יהיה על מה "להשען" כשרוצים לקבוע משהו נוסף...?! בכל אופן, לגבי הביטול הנוסף, אני מקווה שהוא יבין, תנסי להסביר, הוא ישמע כבר שזה לא נעים לך.. ושזה הנסיבות-אילוצים ולא משהו שאינך רוצה או דוחה.. מחזיקה לך אצבעות יקרה!!! שיהיו לך החלטות טובות ואת המילים הנכונות לומר.. מתמודדת

21/01/2021 | 15:01 | מאת: חטוליתוש

ווואי מתמודדת שלי אני מתקשרת למרכז ועונה מענה קולי להשאיר הודעה ועד שהוא מתקשר כל כך לא נעים שוב להתנצל ושוב להסביר.. הלוואי שזה יסתדר באמת מתיש אותי לגמרי מה גם שבעלי לא מפרגן כי זה מטפל גבר..מה הוא רוצה עכשיו ? אמרתי בקשר לזמן הטיפול מה כבר יכול להיות ? הרגשה כזן לא נעימה מעצבנת כאילו שמישהו רוצה אותי ואני כבר מוכנה ללכת איתו...מעליב והיום תקלה בבנין אין מים ואני תקועה עם הבישולים שלי באסה קפואה יושבת בחוסר מעש כי אין מה לעשות כרגע..מעייף נפשית לחכות כל הזמן לתגובות לא נעימות ממנו טוב אולי עוד אכנס מאוחר יותר באסה

21/01/2021 | 15:19 | מאת: מכל

אוי חטולית, באמת לא נעים...אולי בכל זאת תנסי להגיע ולא לבטל. את חייבת לחזור בדיוק בשעה מסויימת בצהרים? ומצטרפת לעצה של מתמודדת. תחזיקי את הלוח כשאת קובעת תור...ככה אני עושה כי גם לי קורה שלא זוכרת בדיוק מה יש לי באותו יום. בהצלחה❤ והמטפלת שלי כשדחיתי ולא הצלחנו לקבוע פגישה הייתה אומרת שאעשה מאמץ...זה נראה להם שפחות דחוף לנו...אז דווקא מציעה כמה שפחות לדחות ולבדוק טוב תאריך כשקובעים..מניסיון.

21/01/2021 | 17:11 | מאת: מתמודדת

יקרה שלי, נראה שאולי מהתת מודע משהו מונע ממך.. בנסיבות הגיוניות לא ללכת.. ממליצה לך קודם לחשוב מה בא לך. אם תהיי שלמה שזה מטפל גבר וזה יהיה בסדר עבורך תצליחי לעמוד גם מול בעלך. אם לא זה כל הזמן יערער אותך.. אולי שווה לחכות עוד קצת לאישה? מה אומרת? בכל אופן,הנסיבות מובנות. המענה הקולי כנראה בשל שנגמר זמן קבלת שיחות? הצלחת בסוף? או שנלחמת להגיע כמו שמיכת ייעצה? אולי זה באמת מה שנכון.. השאלה אם התאים לך? ומה עם המים? מחכה שתכנסי... איתך יקרה!!!!!!! מחבקת ואוהבת.. מתמודדת

21/01/2021 | 20:08 | מאת: חטוליתוש

אתן צודקות היסוסים הם בעקבות מה שנאמר לי בבית וכן הוא טלפן וקבענו כי אני לא רוצה לוותר אחרי 4 וחצי חודשים לבד..ממש בתקופה כזו קשה אז בטוח שלא מוותרת חיזקתן אותי תודה אהובות חטולית

21/01/2021 | 20:49 | מאת: מתמודדת

שמחה מאוד לשמוע!!!!!!!!!! יקרה - הרבה הצלחה. מתמודדת ולגבי למעלה.... לך ולמיכלוש תודה!!! הראש כואב לי............. נשברתי. נשברתי!!!!! 😩😩😩😩😩 אגיב מחר.. אני במיטה. לא יכולה לזוז...............

21/01/2021 | 21:05 | מאת: מכל

חטולית, אלופה!!!! איזה יופי! שמחה לשמוע! את חשובה!!!! וחיכית מספיק זמן! בהצלחה❤🤗