היי לכולן..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/01/2021 | 16:32 | מאת: מוכרת

זו אני.. המוכרת בשם אחר.. בכוונה נכנסתי כך. עוברת ימים לא קלים. מי שפגע בי יצר קשר מחדש וזה החזיר אותי לאותו איבון של גיל הילדות. עבר עוד הרבה .. אבל זו ההתחלה. קשה לי. קשה!!!!!!!!! מתי דברים כאלו עוברים??????

17/01/2021 | 18:09 | מאת: חטוליתוש

ביום שאסיים את כל הטיפולים שלי שמתחילים ומסתיימים אי פה ואי שם בלי באמת לסיים שום דבר עד הסוף אוכל אולי לענות לך על השאלה שלך האם זה אי פעם מסתיים ! מנסיוני עד היום חלק מהפוגעים שלי כבר עברו מהעולם! האם זה מקל על הכאב? האם הזכרונות הכואבים ממנו הסתלקו ביחד איתם ? עדיין לא! ואלה שעדיין חיים ונמצאים בחיים שלי בחיי היומיום ...האם קל איתם ,? לא!! מקווה שעניתי לך .... חטולית

17/01/2021 | 19:14 | מאת: מוכרת

תודה לך חטולית. אוף. ממש קשה!!!! ולגבי מה שרשמת למטה, צר לי על העיניים.. מקווה שתרגישי יותר טוב. שמחה שיצרו איתך קשר. מקווה שתצליחי להתחבר למטפל בן. בלי קשר לייחוד. מאחלת המון הצלחות!!!! אני :)

17/01/2021 | 19:53 | מאת: מכל

היי...קשה שיש קשר עם מי שפגע...נשמע נורא.... ואם מי שפגע הוא חלק בלתי נפרד וחייב לראות אותו..אז רואים... הוא לא חושב שפגע..לא היה ולא נברא...אז לא..לא היה. מטאטאים..אולי עדיף ככה. וכן. טיפול זה לכל החיים...נראה לי. אבל אנחנו לא חייבות לסבול כל החיים!!!!! הטיפול עוזר לרכך .להבין, לסלוח לעצמך בעיקר..לחבק. ולהמשיך הלאה.. יש רגעים...החיים הם אוסף של רגעים..יפים וגם פחות..

17/01/2021 | 20:28 | מאת: מוכרת

תודה מיכלוש.. ב"ה תיעדתי הכל. לא מסוגלת!!!!! להשתמש בזה אבל לפחות אדע שזה קיים ליתר ביטחון. אפילו אם זה רק בשביל עצמי. שאדע שזה היה.. ושאיני מדמיינת או קוראת לא נכון או.... שוב לא מצליחה להרחיב.. אז רק תודה! ממני..

17/01/2021 | 22:10 | מאת: מכל

וואו...אמיצה שתעדת הכל.. וכן. לפחות בשבילך יקרה. חיבוק🤗❤

17/01/2021 | 23:19 | מאת: מוכרת

תודה על חיבוק. כל כך נחוץ. 😘 שולחת גם אלייך..