חטולית ומתמודדת יקרות!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/01/2021 | 11:05 | מאת: מכל

שתהיי לכן שבת שלווה, עם פחות כאבים פיזיים ונפשיים. ופחות דאגות... ימים לא פשוטים עוברים על כולנו. האופציה לפנות למטפלת נגנזה אצלי. אני חושבת שהיה לי קשה לדעת שזה סיום... אך זה בהחלט סיום של תקופה ארוכה...כמעט 11 שנים... ההשלמה עם זה. הרעיון שתמיד אוכל לפנות הוא טוב. אך חייבת תקופה ארוכה של צינון ממנה.קצת כמו גמילה. לאחר שנפרדנו פניתי מספר פעמים אליה... עם כל הבעיות בעבודה וכו' וזהו... יש חיים אחרי טיפול. ותמיד יש על מה לעבוד...הבעיות לא נגמרות אולי קצת משתנות ומתרככות עם השנים ולומדים להתמודד יותר טוב, אולי אחרת.. נקווה לטוב. שבת שלווה ומנוחה לגוף ולנפש. אני יודעת שגם אני זקוקה לכך מאוד. שבת שלום וחודש טוב. אוהבת.

17/01/2021 | 01:05 | מאת: מתמודדת

מיכלי אהובה ויקרה!!! מניחה שיש סיבות טובות לכך. מעבר למה שרשמת. אני איתך. וכאן תמיד ללוות את התהליך. הקשה הזה של גמילה. וחזרה כשתרגישי שצריך. איתך בכל שתבחרי. חיבוק אוהב מתמודדת

17/01/2021 | 17:53 | מאת: חטוליתוש

בנות אהובות לא יכולה לקרא יותר מידי שוב גרגרים בעינים ורק טיפות שלא תמיד עוזרות אז ככה החיים הם כמו מחדל ברירה חייבים לבחור בהם כי אין דרך אחרת וכן..החיים באים בגלים ימים טובים מעלים אותנו מעלה וימים אחרים מורידים אותנו מטה מטה..... מבינה אתכן הכי בעולם כי גם אני על האכבת הזו כמו כולנו מיכלי שלי..המטפלת שלך נתנה לך כמו שאף.אחת אחרת לא נתנה לי מעולם וכן..תמיד יש זמן שגם הדברים הטובים נגמרים כי הטיפול הוא לא לכל החיים מה לעשות...אבל את חזקה ותצליחי לעבור גם את התקופה הזו ..!! מתמודדת שלי תמיד אשמח לשמוע שאת בטוב והלוואי שתמיד רק תהי הטוב מכל הלב מאחלת לך ובימים פחות טובים את כבר אלופה בפיתרון של כאלה ..!! התקשרו אלי מהמרכז הטיפולי לחידוש הטיפול עדיין לא יודעת אייך יהיה הטיפול אני מקבלת מטפל ובעלי כבר מראש מעקם פרצוף..תזכרי שהדלת צריכה להיות פתוחה כי זה ייחוד !! מה יהיה לא יודעת עדיין ימים יגידו !! עד כאן עם העינים הדומעות שלי עוד נדבר חטולית

17/01/2021 | 22:09 | מאת: מכל

חטולית יקרה, מה יהיה עם העיניים? הטיפות לא עוזרות? לאמא שלי יש מחלת עיניים כרונית כלום לא עוזר...עיניים מגורות כל הזמן..אדומות ודלקות..אז מבינה. ומקווה שהכאבים קצת פוחתים.. ומטפל גבר...מעניין. אני לא רציתי גבר. בחרתי ישר באישה. הייתי חייבת אישה...אבל אולי אצלך שהחיבור לא תמיד נשמע לי ממש מיטבי..אולי תראי זווית אחרת?? לבעלים זה תמיד יראה צורם..אבל תראי איך..העיקר שמצאו לך כבר מקום לטיפול...יותר מידיי זמן בלי טיפול....בהצלחה יקרה. ❤🤗

18/01/2021 | 17:47 | מאת: חטוליתוש

המצב עם העינים כרגע לא פתיר כי הרופאת עינים שלי בבידוד ! אז כן שמה טיפות כאלה של סטילה כי אין דלקת מה שנתן בנתיים רופא משפחה זה מה יש כרגע ! ובעלי כן הוא כזה ...לא מקנא רק פוחד עלי .. היום הספקתי כבר להביא ט.17 המהוללים ומחר כבר אתקשר להודיע שהם אצלי ומה נעשה עכשיו עם התחדשות הסגר ועוד עומדים להאריך אותו? מתמודדת שלי נאלמת ונעלמת את בסדר ? זהו חטולית