היי יקרות! שבת שלום.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/01/2021 | 12:34 | מאת: מתמודדת

היי כולן, מה שלומכן? מעניין למה נתקע לך כל הזמן חטולית. זה אכן מתיש ומעצבן. מיכלי איך את? בסגר יותר קל? עבודה מרחוק? אני עוברת כל כך הרבה ומתקשה לשתף בזה.. כבר תקופה... וגם אם מנסה זה רק בנגיעה.... אוף. בכל אופן, אומר שהגוף כואבבבבבב לי. זה משפיע עליו. נהפך לכאבים פיזיים.. גם זה לא חדש.. בדיקת דם הכל בסדר ב"ה. ראומטולוג גם אמר שאין דלקת פרקים. זה ברור שזה מהמצב הנפשי. ואולי גם תזונה. שני דברים לא פשוטים לי. והגוף כואבבבבבב איזה עינוי זה לפעמים. מגיע בגלים. מותשת!!!! מוצפת בשבוע האחרון משברי זכרונות כואבים. וגם התרחשויות שקורות כל הזמן... ממש לא פשוט! חיבוק אליכן... מתמודדת

09/01/2021 | 21:26 | מאת: מכל

שבוע טוב.. הגוף מדבר. אולי בכל זאת תנסי להסביר יותר בטיפול..עכשיו יש,סגר...אוףףףף ממש לא יותר קל. זה יותר קשה כי להכין מצגות ולצור קשר עם ילדים קטנים זה קשה ולהורים אין סבלנות לזום. בקיצור...מכה. לך אני דואגת..מקווה שתוכלי להסביר מה עובר עלייך..הזכרונות תמיד,קשים ולא מובנים. והכאבים... הכל מוכר. מקווה שתצליחי לדבר את הכאב...איתך. שבוע טוב

09/01/2021 | 21:42 | מאת: מתמודדת

היי מיכלוש, קחי את זה בקליל. בסגר הראשון היה לי קשה ומאוד. עכשיו כבר מנסה לקחת הכל בקליל. כי לכולם לא קל. אז קצר ומעניין זה מה שמשאיר אותם איתך. קחי נשימה. איתך. לגביי, מאוד משתפת את המטפלת. ובכל זאת התקופה קשה! וטעונה... שבוע טוב מתמודדת

09/01/2021 | 22:04 | מאת: מכל

טוב שאת משתפת. גאה בך!! וכן. נשתדל להקל. אני כבר מיומנת ..ולא צריך לראות יותר את הפרצוף של ההיא...חחח יהיה בסדר🤗😘 ואגב התחסנתי..מקווה שגם אתן מתחסנות. תחפשו איפה אפשר.. לנו פתחו לעובדי הוראה.

09/01/2021 | 22:52 | מאת: מתמודדת

כן בגלל זה חשבתי אולי יותר יהיה קל לך.. יפה שהתחסנת. אני לא. ועברתי קורונה אז... מה איתך חטולית, התחסנת? אימך? תודה..

10/01/2021 | 07:17 | מאת: חטוליתוש

כפי שאתן רואות אני עדיין ערה כמו בכל מוצש למרות שכן השתמשתי בטיפה אחת... וכן הסגר הזה ממש כבר גמר גם אותי כל התורים שהיו שוב נידחו וצריך להתחיל מחדש!!! מתמודדת שלי עד כמה שהבנתי מי שחלה בקורונה אינו צריך לעשות חיסון אבל שווה בדיקה ! וכשתוכלי שתפי כפי יכולתך מיכלי שוב ימים קשים עבורך למרות שאת כבר מיומנת בטוח תמצאי את הדרך הנכונה פשוט כי מאמינה בך !!! שיהיה שבוע טוב לכולנו.. ליל מנוחה או בוקר טוב חטולית

10/01/2021 | 07:40 | מאת: מתמודדת

היי חטולטול, כיף לראותך. מאחלת לך שתצליחי לנוח במהלך היום אפילו מעט... כך גם אני הבנתי. בכל אופן מפחדתקצת מהחיסון אז נחסך לי החלטה. כי עברתי את זה טבעי.. חח. ולגביי... מאוד רוצה לשתף.. מניחה שזה יבוא לאט לאט. עושה לי טוב שאתן כאן איתי. תודה

10/01/2021 | 14:12 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי סוף סוף הודעות התחילו לעלות ומקןןה מאוד שהבג כבר לא יחזור מבאס נורא אם הכל יסתדר כאן אכנס יותר גם עבורך וגם עבורי לא פשוט לי מרגישה כאלו מנותקת מהעולם מבינה... חיבוק מאמי חטלטול

10/01/2021 | 20:17 | מאת: מתמודדת

חיבוק