מיכלי נסיתי לענות להודעה שלך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/01/2021 | 07:50 | מאת: חטוליתוש

אך לצערי שוב הודעתי כאן נקטעה כי נטופאוד עלה וההודעה לא עברה הלוואי שכבר יסדרו את הבאג במערכת באסה

03/01/2021 | 15:23 | מאת: מכל

באמת מעצבן שהודעות לא עולות... יש לי התקפי אוכל מעין בולמוסים..וגם סתם לא שומרת...לא יודעת. בעבודה עושים מאמצים..מקווה שיפתר.

06/01/2021 | 07:16 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי כבר ממש מיואשת מלנסות להעלות הודעות כאן וגם שם נגמרה לי הסבלנות יפתי הבולמוסים האלה כפי שאנחנו מכירות באים מלחץ נפשי ויש לך מזה בשפע לצערי כך גם לגבי הסתם לא שומרת .. ושוב סגר וכל המדינה עומדת להיסגר למשך שבועיים אייך אפשר שלא יהיה מתחים כאלה ? איתך עם חיבוק משתף בלחצים האלה חטולית