לחכות..לחכות...ושוב לחכות..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/12/2020 | 21:22 | מאת: חטוליתוש

חכיתי המון למרפאת כאב ובסוף לא יצא מזה כלום נזכרו אחרי למעלה משנה להודיע לי שכבר משך שנתים אסור להם אפילו להמליץ על קנאביס רפואי..הרי הלכתי לשם עם הפניה מרופא נוירולוג ממוחה כדי שיבדקו ומליצו על הטיפול..אז למה חיכו כל כך הרבה זמן וריצות ובדיקות..כדי לומר לי שאינם יכולים בכלל ?? הבטיחו כבר לפני חודשים שיקבעו לי תור לטיפול אצל מטפלת מחליפה..ומה ? כלום !! בשבת הבאה היינו אמורים לחגוג בר מיצוה של הנכד הבכור שלי..ומה..? שוב סגר !!! כל הזמן מחכה וכלום לא יוצא מזה ...מדפרס ברמות קשות.. היום רופא משפחה החליף לי את כדורי השינה שלי לבקשתי...הלוואי שמעכשיו אוכל לישון כל לילה כל הלילה... במרפאת כאב כתבו שרק רופאה פסיכיאטרית יכולה להמליץ על ...ושוב לחכות..וגם רופא אורטופד..שוב לחכות... כמה כבר אפשר לחכות ???? מרגישה שהאוויר ניגמר לי.. חטולית דרך אגב לא כתבתי בגלל הבאג שלא העלה הודעות בתקווה שכעת ההודעה תעלה

25/12/2020 | 08:06 | מאת: מתמודדת

ההמתנה הורגת לפעמים. אבל נשמע שאת כבר בדרך זה משהו גם טוב... עוד קצת... עוד קצת יקרה! לגבי בר המצווה, הקדימו את הארוע אולי? ממש מהרגע להרגע.. לא פשוט כל הדבר הזה.. נקווה לטוב ולישועות. לא כתבתי גם אני אבל נכנסת לכאן כל הזמן.. מרגיש לי רחוק פתאום... אולי כי קורים מלא דברים ואני חוששת לשתף כאן... בהמשך... אבל אני איתכן.... אני מתקדמת בתהליכים. קשה אבל אם מזיז את הקושי ונסתכל על תכלס, אני במצב טוב של התקדמות מדהימה. אוהבת. שבת שלום

28/12/2020 | 16:48 | מאת: חטוליתוש

היי מקווה שכעת ההודעה כן תעלה הבר מיצוה של הנכד שלי תהיה רק בשבוע הבא ביום שני בבוקר רק גברים אין ברירות בבית הכנסת כמה חבל שאין אפשרות הייתי מאוד רוצה לצלם ולשלוח גם לאחי כל הבדיקות שכבר נקבעו תאריכים שוב בוטלו.. הלוואי שאצלך הכל יהיה רק לטובה נשמה וכשתוכלי ויתאים לך אשמח .. אני

28/12/2020 | 23:18 | מאת: מתמודדת

היי יקרה!! מבאס ממש לשמוע שבוטלו התאריכים שנקבעו... אוף! שמחה שלפחות הילד ישמח שיהיה לו ארוע גם אם זה רק גברים והבית כנסת... אולי תבקשי שיצלמו וישלחו לך כך תשלחי לאחיך? לגביי, אני יודעת שאת איתי. זה המון!! מאחלת לעצמי גם טוב. ולהמשיך להתקדם.. לא תמיד זה קל...... אבל ממשיכים. תמיד זה כך...... חיבוק, מתמודדת

29/12/2020 | 13:40 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי כמה קשה להכנס ולא להצליח לשלוח הודעות..היה באג במערכת ומקווה שכב הכל יסתדר מעכשיו אני אבקש מהבן שלי שיצלם מקווה שיתאפשר וכך יהיו תמונות לכולנו וגם אוכל לשלוח לאחי היה לנו יום נשואים ולא עשינו כלום..הרגיש ממש כמו סתם יום רגיל כמה חבל.. המילים שלך מחזקות אותי גם את יודעת נכון ?? רק בשורות טובותתלכולנו כי יום שלישי פעמים כי טוב נכון ? אוהבת אני

29/12/2020 | 23:17 | מאת: מתמודדת

מזל טוב יקרה ואהובה! שתדעו ימים מאושרים ובריאים.... כל יום אפשר לחגוג את זה. גם אם התאריך עבר.. נכון זה קצת מורכב. אבל אפשר בבית בקטנה.. לפעמים זה אפילו הכי מרגש בסוף... מקווה שישלחו לך תמונות. וכולם יהיו מרוצים. אני שמחה שאת מצליחה להרגיש אותי איתך גם. מקווה ליום טוב מחר. וללילה טוב עכשיו. מתמודדת