רגע אחד לפני ...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/12/2020 | 20:53 | מאת: חטוליתוש

באמת שאני סבלנית וסובלנית אך לפעמים זה עובד לרעתי ..למה ? כנראה שחדר האמבטיה שלי יהיה מוכן רק בסופש.. שוב נסיעות לאמי להתקלח..אוווףףףף אני שונאת להגיע לבית הזה אין מה לעשות פשוט שונאת !! ומצד שני לפני שאני מתחילה להתיאש על שהבית ממשיך על גלגלים....חושבת על בעל הדירה שכבר עבר את גיל 70 שלו ולא עלינו יש לו את המחלה ההיא שלא נזכיר את שמה ועושה רושם שהוא לא אדיש למצבנו..למרות שהוא מקמץ בהוצאות שלו כעת וגם תמיד..משהו באופי שלו...וכבר חשבתי שהכל הולך להראות טוב יותר אז מסתבר שלא ממש לא..וכעת הוא דווקא במצב מאוד טוב מבחינת ההוצאה הכספית לתיקון ... כל כך שונאת את הבלאגן בבית מרגיש לי ממש חוסר אונים להתמודד עם כל זה וגם... הייתי היום במרפאת כאב..ולא יצא מזה כלום..האמת שאני חושבת לא לחזור לשם כי הרופאה אמרה לי ולבעלי היום שמזה כבר שנתיים שאסור להם להמליץ על קנאביס רפואי..אז אכלתי אותה !!! כמה זמן יקר ביזבזתי על המקום הזה אילו ידעתי שכך יגמר.. מה יהיה איתי..הכל מייאש אותי ..מעצבן אותי..מביא אותי כמעט ליאוש...!! חג שמח ממה שעוד נותר מהחג הזה אולי ביום רביעי המצב ישתפר כי הולכים להדליק נר כולנו אצל הבן הבכור שלי עם הנכדים האהובים שלי ממתקים אהובים של סבתא..כן ממתקים כי אין עוד משהו מתוק מהם חטולית

15/12/2020 | 13:19 | מאת: מכל

חטולית יקרה, טוב שחדר האמבטיה מטופל. מקווה כמה שיותר מהר. ומוזר שלא מאשרים לך במרפאת כאב...לא פייר!! נקווה לימים פחות מייאשים ויותר טובים❤חנוכה שמח.

15/12/2020 | 15:51 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש, נשמע שאת חווה קושי גם טכני. זה ודאי מערער..... צר לי גם על מרפאת הכאב שהבהירו עמדתם. אבל מאחלת שמכאןיפתחו דלתות בלי ציפיות מכיוונים שלא יאפשרו. איתך מתמודדת