דברים שנשארים איתנו...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/11/2020 | 17:37 | מאת: מכל

יש דברים שנשארים. יש דברים מעוררים או מזכירים. ויש משפטים סתמיים שהופכים משמעותיים כמו שכתבת מתמודדת. אז זה נשאר איתנו. אבל לפעמים פחות כואב או טריגר פחות קשה ... אבל מרגישה שלמרות שהטיפול איפשהו נגמר.. הוא לא באמת נגמג.

23/11/2020 | 00:45 | מאת: מתמודדת

היי מיכלוש, אכן כך. גם מה שרשמת לי למטה. חשוב להתקדם. וכשמרגישים קשה לפחות שנתאמץ להשאר במקום. אני הפעם הלכתי לאחור. אבל אני רוצה להאמין. שעל אף שזה נראה כך זה יהיה במטרה לטוס קדימה. הלוואי. אם כי נאלצתי להגיע למקומות קשים מאוד. ועדיין. אז כן.. כל אמירה "סתמית או רגילה" פתאום מקבלות משמעות חיה בועטת. ויש דברים שישארו איתנו לחיוב ולשלילה. ויש דברים שנסחב איתנו גם אחרי טיפול. טיפול זה תהליך.. כולנו כאן בעולם בתהליך.. לכן זה יגמר רק אחרי ה120 שלנו... וזה לא רק לגבי פגיעה מינית... אלא לגבי כל עניין נפשי בחיים כנראה.... לכן זה לא עניין ה"כותרת" הוא זה שאמור להפריע לך.. כי לכל אחד יש את ה"כותרת"שלו..... איתך יקרה. תודה ממש על תגובתך.

25/11/2020 | 17:34 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עם כל מה שאמרת עוד מהנסיון האישי שלי.. אך יכולה גם לומר שוב שאצלי שום טיפול מעולם לא ממש נגמר עד הסוף..ותמיד טריגרים מלווים אותי עד היום.. תודה שכתבת חטולית

25/11/2020 | 17:48 | מאת: חטוליתוש

נכון מאוד כתבת דברים שיוצאים ממש מתוך כאב גדול ורצון לשנות גם אם קשה מאוד ונכון מאוד הכל רק תהליך מוחי כי ברגש האמיתי אף אחת מהמטפלות שלי לא הצליחה לגעת ברגש ..בכאב הנפשי האמיתי שמחייה אותנו או מפיל אותנו לתהומות לצערי ולכן הכאב הנפשי נשאר בתוכי מאז....ואולי כמו שאמרת עד 120 ..לתמיד!! עצוב אבל כך זה באמת מרגיש חטלטול

28/11/2020 | 17:55 | מאת: מתמודדת

מעניין מה שרשמת!!! ועמוק.... אולי באמת צריך להבין זאת?.. אולי רק כך ישתחרר משהו? - אפילו אם במשהו הזה, זה רק הציפיה לשחרר כאב בטיפול... אם רק מבין שהטיפול משתחרר כאב חלקי מתוך תפיסות ותובנות שמקבלים בטיפול התרמה בו ולא נאפשר לכאב הנפשי כפי שאמרת לנהל אותנו... להופיע מכל דבר ולאבד עשתונות....... תודה לך.. שבוע טוב מתמודדת