הכל מחייב.. כל מילה שאנו מוציאים מהפה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/11/2020 | 14:21 | מאת: מתמודדת

זה כל כך ברור מה הכוח של דוגמא אישית.. מצליחה להבין ולחיות את זה ולהרגיש את זה בעצמות על כל דבר!!!! ברבדים הכי עמוקים ופנימיים... לקחתי את הילד לביהס היום, המשכתי ללכת כשבני כל פעם נעצר להתבונן בדברים. קראתי לו והוא אמר, אמא את הולכת מהר וכבר חשבתי מה לענות: אני לא הולכת מהר אתה עוצר ואני פשוט ממשיכה ללכת לאט... פשוט. ממשיכה. ללכת. לאט. פשוט! ממשיכה! ללכת! לאט!! מהדהד לי חזק... כמה לעומק אני מבינה את המשפט הזה... לא לעצור.. להמשיך ללכת. אפילו לאט. מתקדמים ככה בסוף... ולפעמים לאחרים המעט הזה גם נראה מהר......... לא אוכל לפרט כאן כמה אני שקועה בבור של עצמי. כמה יש לי קושי אישי פנימי. כמה עייפתי מהמסע. כמה אני רק רוצה מנוחה. ועם כל זה - אני מחוייבת להמשיך ללכת!!! לאט. אבל להמשיך..... לי זה נגע עמוק. אולי בשל המצב.. האם זה דיבר גם אליכן?.. מתמודדת. כואבת. בלי אלפית כוח. אך מתקדמת....

22/11/2020 | 16:50 | מאת: מכל

להתקדם זה טוב. גם אם לאט לאט..בקצב שלך. וזכרי שאפילו לפעמים נעצרים במקום או הולכים אחורה בסוף ממשיכים להתקדם. מוכרחים....אז להתקדם לאט זה מצויין. הכל יחסי בחיים. 😘

22/11/2020 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי לפעמים משפט אחד פתאום תופס אותנו חזק מאוד ומתחיל להיות מאוד משמעותי עבורנו גם כאלו משום מקום... ענית לבן שלך נכון גם אם לא התכוונת שזו תהיה המשמעות אך ברגע אחד הכל כן קיבל משמעות למה? כי את מאוד עייפה כי אין לך כוחות להילחם כי...יש המון סיבות שכולן רק מבטאות אני חייבת מנוחה !!! זוכרת כמה פעמים כתבתי אני רוצה רק שקט...רק לנוח .... המנוחה נותנת שלווה ורגיעה וכן בהחלט נגע מאוד מאוד עמוק לגמרי מבינה אותך תמשיכי לאט לאט בלי לחץ כך גם תצאי מהבור העמוק שבתוכו כעת את נמצאת...לאט אבל בטוח ידי כאן מושטת לך לעזרה רק תבקשי אוהבת אותך חטולית

23/11/2020 | 00:38 | מאת: מתמודדת

כתבת מדויק וכל מילה מיותרת. תודה לך. לגמרי הבנת מה שביטאתי אני בבור ואין לי איך להתחיל לומר ולספר עליו.. כי תהיו המומות איך דברים ככה התגלגלו...... גם אני לעצמי לא אצליח לומר את תהליך ההתדרדרות הנפשית.. זה הרבה גורמים יחד. ומעלה הכל - התשה יודעת שאת עם ידיים מושטות.. וזה חשוב לי. מתעטפת בהן. תודה.