יש לי בעיה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/01/2005 | 11:16 | מאת: מישהי

היי זאת שוב אני רציתי להתייעץ בעיניי מסויים בעיקבות הדבר הזה עם גיסי שתפסתי אותו מסתכל עליי באמבטיה... לא הגבתי כי הייתי קטנה... זה היה לפני 3 שנים והיום אני בת 18 יש לי דילמה??? ללכת לישון אצל אחותי?? אולי זה יקרה שוב??? אף אחד לא יודע מזה גם לא אחותי אני לא מסוגלת לספר לה.. אבל אחותי ביקשה ממני לבוא אלייה לעשות יום כייף.. ולישאר אצלה מכיוון שהיא גרה לרחוק וחבל שאחזור הביתה.. וגם שאתרחק מכולם כי זה מלחיץ אותי כל העיניין של האוכל... מחכה לתשובה מישהי ותודה מראש:)

11/01/2005 | 20:48 | מאת: אופיר

אבל את הרי יודעת שזה מצב כאוב. הוא לא בסדר. הוא עשה מעשה שלא ייעשה. וגרם לך לתחושה מוצדקת של סכנה. אחותך אינה מודעת כלל למתרחש ועשויה מאד להפגע מגילוי האמת אודותיו. תחושת הלב שלי אומרת לך לדבר עם מישהו מבוגר שאת בוטחת בו. למשל אביך או אמך. הם יידעו איך להנחות אותך? מה דעתך? האם במהלך שלוש השנים האלו יצא לך להתארח בבית אחותך שוב? האם המעשה חזר על עצמו? האם הוא המשיך להטריד אותך בעוד דרכים? האם את מרגישה מאויימת בנוכחותו? סמכי על תחושותייך ועל רגשותייך.... אם את חשה סכנה אז יש לזה סיבה. האם לדעתך היה זה רגע של חוסר מודעות מצידו? או הרגל שיש לו המשכיות?

11/01/2005 | 21:51 | מאת: מישהי

הייתי בבית אצל אחותי אבל לא נשארתי לבד... צירפתי את עצמי עם עוד אדם נוסף.. אבל אני פוחדת ללכת.. אני אומרת בכנות אני פוחדת ללכת אני לא אגיד להורים שלי הם ישנאו אותו הם מספיק לא אוהבים אותו אז אני לא יכולה להגיד להם אני לא יכולה להגיד לאף אחד אני פוחדת שיגעו שיסתכלו אליי אחרת... מישהי... אני יודעת לא אני הבעיה-זה הוא! מה אני ילדה בת 15 מה יכולתי לעשות שיקרה לי דבר כזה...

15/01/2005 | 23:07 | מאת:

מישהי יקרה מה שלומך? האם הלכת לאחותך? אני חושבת שחשוב שתסמכי על עצמך....אם יש מקום שנותן לך להרגיש לא בנוח או מאויימת...אל תיהיה שם... אל תיהיה שם לבד... שתפי... תתיעצי עם מי שמכיר את הנפשות... מחזקת אותך אידה