הסתבכתי מעל הראש ואין מי שיעזור לי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/11/2020 | 15:50 | מאת: מסובכת

נקלעתי לבעיה משפטית, ולא היה לי כסף לעורך דין אפילו לפני הקורונה. מסיבות ונסיבות אישיות שיהיה ארוך מדי לפרט ולא יהיה אנונימי יותר, אני לא יכולה להכניס כסף לחשבון שלי. למשפחה שלי, גם למורחבת וגם למצומצמת אין כסף למרות שהם עובדים קשה ולא ביזבזו על מותרות ובילויים אף פעם. אין לי ממי לבקש ואני לא יכולה להשיג הכנסה. מה לעשות? כי חיפשתי כל מיני עמותות שלא רצו לענות לי והתעצבנו או אמרו שהן לא יכולות לעזור (גם עורכי דין במשפחה או משהו אחר אני לא מכירה). במצב בבית אני לא זכאית לסיוע כספי בהליך משפטי (שכר מצווה, פרו בונו ודברים כאלה, אפילו לא יכולה לשלם אגרה). אני פוחדת שזה יגיע להתיישנות ואז אני אפסיד במשפט וזה יעלה יותר אפילו.

18/11/2020 | 19:43 | מאת: מכל

היי...לא יודעת אם נוכל לעזור לך כאן, המקום ללא מנחה או מישהו שיתן עצה טובה. רק אנשים שמשתפים...מקווה שיוקל לך ותוכלי למצוא עבודה או עמותה שתעזור

18/11/2020 | 19:46 | מאת: אנונימית

אבל עמותה או עבודה זה סיפור ארוך (עם תזרים מזומנים וכל זה), ויש גם התיישנות.

18/11/2020 | 19:59 | מאת: מכל

לא מבינה בזה..סורי. תנסי לכתוב בפורום פסיכולוגיה קלינית בדוקטורס,שם יענה לך הפסיכולוג אם לכך התכוונת

18/11/2020 | 20:04 | מאת: אנונימית

תודה על העצה. זה ברור שאני מתוסכלת אבל אני חושבת שאם אני אפתור את הבעיה טכנית זה יהיה יותר יעיל מלדחוק אותה על ידי טיפול. הבעיה שלי היא זה לתבוע ארגון שאני מאוד צריכה אותו/ להמנע מזה שיתבעו אותי שם, אז אני לא יודעת מה תהיה התשובה מפסיכולוג אבל אפשר רק לקוות.

18/11/2020 | 23:43 | מאת: מתמודדת

מצטרפת.. אין לי הבנה בדברים הטכנים הללו.. מאחלת הצלחה. וישועה

18/11/2020 | 23:44 | מאת: אנונימית

תודה לכן

19/11/2020 | 17:38 | מאת: חטוליתוש

היי מסובכת ביקשתי עזרה ויעוץ אייך ניתן לעזור לך אם בכלל מחכה לתשובה ... חטולית

19/11/2020 | 17:43 | מאת: מסובכת

תודה חטולית. אין לי רעיון איך לגרום למשפחה או מישהו שמכיר אותי לעזור לי. הסברתי כמה זה חשוב אבל לא אכפת לאף אחד (בעיקר כשיש לי בזה רכיב של אשמה). אני לא יודעת מה לעשות....

19/11/2020 | 20:17 | מאת: חטוליתוש

מבינה אותך אך עדיין מחכה לתשובה

19/11/2020 | 20:34 | מאת: מסובכת

בסופו של דבר אני אצטרך עורך דין לבעיה שלי ולשלם לו, אבל (זה סיפור ארוך וממש אישי) אני לא יכולה שכסף יכנס דווקא לחשבון שלי. אני לא יודעת ממי לבקש לשלם, נכון שאני צריכה עזרה אבל זה אף פעם לא מרגיש נעים כשזה קורה

19/11/2020 | 21:17 | מאת: חטוליתוש

מצטערת למקום שאליו פניתי לשאול עצה כדי לעזור אינו יכול לעזור מצטערת ומקווה שתמצאי פתרון טוב בקרוב חטולית

19/11/2020 | 21:19 | מאת: מסובכת

אני מצטערת אבל לא הבנתי למה התכוונת כשאת אומרת " פניתי לשאול עצה כדי לעזור אינו יכול לעזור". לא הבנתי למה התכוונת או מי צריך לשאול את מי?

21/11/2020 | 19:21 | מאת: חטוליתוש

לא חשוב פניתי לגורם מסוים שינסה לייעץ אייך לעזור אייך אותו גורם אמר שהדבר אינו בתחומו לעזור מצטערת שבוע טוב חטולית

21/11/2020 | 19:23 | מאת: מסובכת

תודה רבה חטולית! איך קראו לארגון הזה שפנית אליו? (אם זה בסדר כמובן)

21/11/2020 | 19:52 | מאת: חטוליתוש

זה לא ארגון פניתי לכאן לצוות של דוקטורס שינסו לכוון אותי אם יכולים למקום שכן יכולים לעזור מי כן..לכן אמרו שזה לא התחום שלהם אין לי קשרים בשום מקום שלשם כן אפשר לפנות צר לי מתוקה חטולית

21/11/2020 | 20:05 | מאת: מסובכת

המון תודה לך! אם זה לא מטריח אותך את יכולה בבקשה לשאול בעוד מקומות מחוץ לזאפ דוקטורס?

22/11/2020 | 11:30 | מאת: חטוליתוש

היי בוקר טוב יש כאן באתרי דוקטורס גם למי שנמצאת בדכאון אולי כנסי לשם ותארי את מצבך ואולי אם לא יתאים יפנו אותך למקום אחר כל שיתוף שנסיתי להעביר את ההודעה שלך מגיע ישר לפייסבוק אבל תחת השם שלי לא שלך וזה כמןבן לא מתאים בכל זאת נסי להכנס לפורום של דיכאון..כבר יפתח לך חלון להכנס אין לך מה להפסיד לדעתי יום מוצלח חטולית

22/11/2020 | 11:35 | מאת: מסובכת

תודה חטולית. אגב (שואלת מסקרנות), מה זאת אומרת שההודעה בפייסבוק לא תחת השם שלי? אולי פיספסתי משהו, כי כאן רואים רק כינויים בפורום ולא בהכרח שמות

22/11/2020 | 13:26 | מאת: חטוליתוש

ברגע שאני מעתיקה את מה שכתבת כאן ושולחת בפייסבוק זה נכנס עם השם שלי שם לא קשור מה הכינוי שלי כאן מבינה וזה לא מתאים חטולית

22/11/2020 | 13:28 | מאת: מסובכת

אה עכשיו הבנתי למה התכוונת

22/11/2020 | 13:30 | מאת: חטוליתוש

בכל מקרה הייתי חושבת גם על מה שמיכל המליצה לך להעביר את כל מה שכתבת כאן לפורום פסיכולוגיה קלינית של אודי בונשטיין אין לך מה להפסיד רק קחי בחשבון שההודעה עולה ולא כמו כאן מיד אלה לוקח זמן וגם עד שעונים לך לוקח זמן.. מה שתחליטי בהצלחה חטולית

22/11/2020 | 13:36 | מאת: מסובכת

תודה על העצה. אבל השורה התחתונה שלי זה הסכסוך עם הארגון. אני לא מזלזלת בטיפול פסיכולוגי פשוט הבעיה היא ההתנהלות של הארגון ולא רק שלי, מה שאני צריכה זה לתקשר איתם. אני לא יכולה לעזוב את הנושא הזה עד שהבעיה תיפטר מהשורש כי אני לא בטוחה עד כמה טיפול ישכיח אתזה ממני וזה לא משהו שאני מתכוונת לשכוח ממנו