זהו זה כבר יש תאריך קרוב

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/11/2020 | 20:40 | מאת: חטוליתוש

הבן שלי מתחתן בעוד שבוע וחצי ברבנות קפסולות 20 איש לא יותר ומיכלי כתבתי לך אצל אודי... גם אתמול בלילה לא ישנתי הייתי ערהנעד אחרי 4 לפנות בוקר..המון מחשבות על מרפאת כאב ועוד.. היום שוב התקשרתי אך נודע לי שמי שמטפל בי שם אינו מנהל מחלקת כאב אלה רופא מנהל מחלקת כאב אינו מקבל מטופלים חדשים...כך מסרה לי המזכירה שלו שלחתי מכתב לעצתה ובו פרטתי כל הסיבות שאיני מעוניינת להמשיך עם אותו רופא וביקשתי מישהו אחר נראה מתי יחזרו אלי ומה תהיה התשובה כן כותבת מפוזר כל פיסקה שונה כי יש לי מערבולת בראש והכל בלאגן... טוב שהבן הדתי שלי עוזר בכל מה שאני לא מסוגלת אחרת.....!!! אולי יהיה לי מזל ואוכל לישון הלילה.. חטלטול מבולבל

16/11/2020 | 22:04 | מאת: מכל

בשעה טובה!!! מזל טוב!!! מקווה שיסתדר גם במרפאת כאב❤

17/11/2020 | 16:17 | מאת: מתמודדת

מזל טוב בשעה טובה. הרבה בריאות שמחה ואושר. כל החיים... כיף לשמוע שיאירו להם החיים המשותפים.... לגבייך.. מתפללת שיהיה טוב בהקדם. ויצרו איתך קשר. אוהבת..