רק לשאול בשלומכן...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/11/2020 | 21:36 | מאת: מתמודדת

במילה אחת אפילו? חיבוק אוהב!!

15/11/2020 | 01:18 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי שבוע מבורך פחות או יותר בסדר ימים של מתח נפשי מחר שוב מתחילה לקבוע תורים לבדיקות כולל תור חדש למרפאת כאב לרופא אחר ומקווה שהפעם יסתיים ב..קנאביס רפואי... מעבר לזאת הערב בחדשות הראו אייך צוות רופאים ואחיות שמתמודדים כל יום בנגיף הזה שאינו רוצה ללכת כבר השיחה עם פסיכולוג מומחה ... לדקה וחצי בלבד ראינו שם לא פחות ולא יותר את אודי בונשטיין כן מהפורום המקביל ... היה נחמד לראות אותו מדבר ומסביר על ... וחוצמזה ..שהיום היו אצלי בביקור הזוג שאמור להינשא וגם הבן עם המיוחדת שלי וגם ביום רביעי בא הבן הבכור עם הנכד הגדול שלומד כעת לפני שיגיע בינואר הבר מצווה שלו.. אז אין לי באמת על מה להתלונן ראיתי חלק מהנכדים שלי ואת הבנים שלי וכלה אחת שזה כמעט חצי משפחה מה שכמובן שימח אותי מאוד מאוד ומקווה שבקרוב יהיו עוד בשורות טובות .. שבוע טוב ומבורך 《 ❤ 》 אני

15/11/2020 | 18:45 | מאת: מכל

תודה. במירוץ החיים...בבעיות שך מישהי בעבודה ש..מרגישה שמתחרה בי. וזה קשה.... סליחה שלא קשובה לכן

15/11/2020 | 19:58 | מאת: מתמודדת

הכל בסדר מותק.. אני סומכת עלייך מאוד מיכלי, את תדעי לנווט!! בחוכמתך.. על אף שזה גאווה מחיר נפשי וסבלנות.... אוהבת אותך. מתמודדת

15/11/2020 | 20:01 | מאת: מתמודדת

חטולטול מה איתך? איך עבר היום עם כל התורים שקבעת? הסתדרת? הצלחת? איזה קטעים שראית את אודי. נהנית? היה לטעמך? איך הרגשת? חיבור כלשהו? שמחה שאת נפגשת עם הנכדים בהדרגה נשמע שאכן בשורות טובות בדרך(?) אני מריחה את זה... מאחלת הרבה בריאות וחיבוק. מתמודדת.

15/11/2020 | 20:29 | מאת: חטוליתוש

לא עשיתי כלום תמיד לאחר לילה ללא שינה לא מתפקדת ...רק שיחה אחת וזהו.. וכן בקרוב תגיע ההודעה עדיין משהה.. ןאודי כן היה מוזר לראות אותו ככה פתאום בטלויזיה היה בסדר ..קצר מידי ..מצחיק .. תודה מתוקה שאת חטלטול עייפה

15/11/2020 | 20:33 | מאת: מתמודדת

מובן לגמרי. מקווה שמחר יהיה לך יותר כוח. ואפילו רק לעוד שיחה אחת... נחמד לראות ולדעת שמישהו יכול להיות גם מצחיק ונחמד מאחורי התדמית של "מנהל פורום" כלומר לראותו בעוד פן כמו זה ששר ומנגן ומתראיין ומדבר... זה נותן עוד חיבור... מעניין.... אני אישית לא הכרתי את אידה הכל אנונימי. ולא מוכר.. מכירה אתכן רק מהמילים... אבל מחבקת המון. זה לא מובן. ליל מנוחה מתמודדת