פשוט הזוי לגמרי!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/11/2020 | 13:14 | מאת: חטוליתוש

הייתי בקופת חולים לברר בקשר לרופא כאב פרטי מהקופה מגיע לי 3 פעמים בשנה... התקשרתי רק לשאול כמה עולה חוות דעת של הרופאה קיבלתי שוק..היא מבקשת 1,200 שקלים... אני צריכה קודם לשלם לקחת קבלה ורק אחרי כן הקופה תחזיר לי את רוב הכסף כך מסתבר !! זה שוד לאור יום !! ואם אין לי את הסכום הזה להוציא...?? אז אין בכלל מה לגשת לרופאה הזו.. ודרך אגב היא גם עובדת בבית בחולים באותה מרפאת כאב...שבו אני מטופלת.. אומרים שהיא כן עוזרת לקבל קנאביס...אבל באופן פרטי באסה של הבאסה.. ושלא נדבר כבר על מחירי הקנאביס שצריך לשלם..אחרת עבור מה עושים את כל התהליך הזה ?? זה לחטוף זאפטה בראש ולראות אם ואייך מתאוששים ממנה .. היום עדיין עירה משבת בצהרים לא נרדמתי שוב כי נחתי ..אבל גם בשבתות שאיני נחה המצב אותו הדבר אולי מחר אהיה יותר מאוששת ואוכל שוב לעשות סקר רופאים כדי לעבור לרופא אחר... ביי בנתיים חטולית

08/11/2020 | 16:53 | מאת: מכל

וואו... בהחלט יקר. קופת חולים אמורה להחזיר את רוב הכסף אם אני לא טועה...תבררי. באסה ממש ושמעתי שהקאנביס יקר גם.. מקווה שתוכלי לשלם על הכל. ממש חבל לא ללכת עכשיו...בהצלחה🤗

08/11/2020 | 17:32 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל כן העל יקר ועל היקר הזה אני נילחמת כדי לחיות טוב יותר .הכל עולה לנו בחיים חוץ מ אוויר שאנחנו נושמים.. גיסתי בחול קנתה לי שמן קנאביס ורוצה לדלוח אלי רק צריך לראות עם מי תישלח לא פשוט.. גם החבר המשפחתי שלנו שיש לו רישיון כבר כמה שנים הביא לי שמן קנאביס רק א י מחכה לקבל אישור לשימוש...מישהו צריך לקחת אחריות על זה וזו לא אני.. יהיה טוב מתישהו אני מתחילה מסלול חדש לאכילה בריאה יותר ממחר..ו.. מקווה שיעזור לי גם בהורדה במישקל העודף קשה מאוד להוריד במשקל בגילי כבר עברתי מזמן את גיל 55 וכבד לי ומפריע לי מאוג בהתנהלות היומית שלי מה גם שאני נכה פיסית חטולית

08/11/2020 | 23:07 | מאת: מכל

בהצלחה יקרה. גם עם הקאנביס וגם עם דיאטה...אני אפילו לא בכיוון כרגע.... נלחמתי עבור ילדי הגן..מקווה שאצליח. בינתיים קשה הלחימה.. להעז. כתבתי אצל אודי. עוד לא עלה...

09/11/2020 | 10:59 | מאת: מתמודדת

היי יקרה, לא יודעת איך התפספס לי השירשור.... מה איתך?? וואי.. כל כך יקר כל הרפואה והאילחוש אוף. סומכת עלייך שתמשיכי לחפש ולדרוש את שמגיע לך. ומאחלת שתגיעי לאנשים טובים ונכונים. ובהצלחה בדיאטה. מקווה זה יעשה לך טוב גם בלי קשר להורדה במשקל מיידית. אלא לתהליך של אכילה בריאה. ומזינה. איתך. מתמודדת

09/11/2020 | 16:23 | מאת: חטוליתוש

מיכל תראי שבסוף הכל יהיה בסדר כתבתי לך גם שם נחכה שיעלה לא מעלה בדעתי שמישהו יכול להתלונן על זה שלגננת אכפת מילדי הגן שהם כמו האפרוחים הקטנים שלה עליהם היא מגינה ממש כך תאזרי כוחות מאמי הכל יעבור מאמינה בך ומאמינה בטוב חטולית