מה אומרות?!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/11/2020 | 16:45 | מאת: מתמודדת

לא בדיוק מפרטת... אין לי כוח.. אבל האם אתן מכירות- שכל.. הבנה רגש... תחושה.... --חיות את ההבדלים בו זמנית? מבט אחד מושך לכאן.. ואחר מושך לכאן.. תובנות שהתפקחו עם השנים... מול הרגלים ודפוסים מוכרים... וישנים... יש שם... יש כאן... יש עבר שעבר... ועבר שמתמשך ולא נגמר... יש רצון.. יש תקווה.. יש מאמץ... ומשאלה.. ימים של כוח ופסיעות נכונות.. וימים שנוברים בהריסות . . לקום.. ליפול.. ללכת סחור סחור... להגיע לאנשים טובים.. לראות אור.. ולאבד כוח. לחזור לאחור.... גלים..... כמה באמת הם בשליטה?! כמה בי אולי האשמה... המאבק כעת הוא לא של חוסר ידע.. אלא להחזיק בידע. בהבנה. ולא לשחרר אותה לדרכה.... לא להרפות (לשון רפיון) אלא להרפאות (לשון ריפוי) פיקחות.. בגרות.... מול חוסר בשלות... אפשר להמשיך הרבה עם דוגמאות.. הצלחתן אותי להבין ובדמיון לראות? לשמוע את הצעקה מכל המחשבות?? תוהה בגדול כבר כמה אני באמת רוצה...????? ומה זה בכלל לרצות..?? יודעת שיש בי כוחות. שלפעמים מוותרת לעצמי מידי ונכנעת לא לנווט נכון. ושוקעת במקום לפרוח. כמה זה נקרא לרצות לצאת לאור?? יש בכלל אור?? כמה זה נקרא לרצות להשאר שם?? ולמה עצוב לי כל כך שם להיות?? מצב ביניים.. כל יד אוחזת בחבל שמושך לכיוון נגדי... אני באמצע.... נקרעת... מחוסר ידע מה באמת רוצה?! במה תלויה בחירה?? וכמה כוח צריך כדי לאוֹכְפה?? ומתי כל זה נגמר??????? מתמודדת

05/11/2020 | 20:15 | מאת: חטוליתוש

לא יכולה כרגע להאריך במילים אך אומר לך כך בכל הדברים שכתבת בלי יוצא מהכלללל הכל זה חלק מהתהליך שאת עוברת בתוך הטיפול כן כן בדיוק כך זה מרגיש והאמת..עדיין לא יודעת בוודאות אם יש לזה סוף כי הפסקת הטיפול שלי השאירה אותי כמו שאומרים..נשאר עם תאוותו בידו למרות כל השנים בהפסקות בטיפולים..לסרוגין טיפול..הפסקה טיפול..הפסקה טיפול..הפסקה. כלומר כלום עדיין לא נסגר סופית מבחינתי מה גם שעדיין ישנם פוגעים חיים שאיתם לא סגרתי טיפול הכל נשאר עומד ותלוי באוויר.. כמו שאמרה לי המטפלת הנוספת האחרונה שנתשה אותי לטובת...לא חשוב..ואמרה לי עם המטפלת הבאה אולי תמשיכי לדבר על מה שאנחנו לא דיברנו.. שוב מקום רייק שעדיין מחכה ל....המשך טיפול אוהבת אותך נשמה מייאוו

06/11/2020 | 01:24 | מאת: מתמודדת

מצאי את הכח , כשיתאים לנסות להמשיך לסגור מעגלים....... סומכת עלייך. תודה על תגובתך. תהליך.... אין מנוס ממנו. ואין קיצורי דרך בו. מתמודדת

06/11/2020 | 14:04 | מאת: חטוליתוש

מחכה שיתקשרו אלי מהמקום שבו טופלתי אך עדיין אין מענה יקח זמן אמרו... ולחכות ..זה גם סוג של כוח ..נראה לי..לא ? וכן אהובה תהליך... סבלנות.. לנכדים שלי אני אומרת סבלנות לא קונים בחנות.. שבת שלום מבורכת עם הרבה מנוחה לגוף ולנפש עד כמה שרק ניתן אוהבת אותך מיאוו

06/11/2020 | 14:09 | מאת: מתמודדת

מיאווו נמצאת איתי הרבה זמן אני רואה. אוהבת אותה. היא משמחת אותי. לחכות זה סוג של כח... וואו חזק!!!! ל ג מ ר י כן.. זה לוקח זמן. אבל גם תתקשרי את כדי שיבינו שאת מחכה. ושתהיי במודעות שלהם. ס ב ל נ ו ת מצרך תמידי. שלך, מתמודדת.

08/11/2020 | 00:40 | מאת: חטוליתוש

כן מאמי מתקשרת אבל אין שינוי בנתים אמרו שאחכה שיצרו קשר.. מחכה.. בטוח שגם בגלל שאין אפשרות להפגש פנים אל פנים... שיהיה לנו שבוע טוב אני בנתיים כאן בסלון צופה בטלויזיה סתם תוגנית שהזמן יעבור נחתי בצהרים אך בכל זאת מקווה להתעייף שאוכל להתחיל את השבוע עם שינה טובה נשתמע בנתיים מייאווו

08/11/2020 | 05:45 | מאת: מתמודדת

אם אמרו, מצויין. מקווה שלא יהיה הרבה מאוד זמן. מקווה גם שהצלחתי לישון משהו... שבוע מבורך מתמודדת