מאחר והלילה עדיין צעיר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/11/2020 | 02:31 | מאת: חטוליתוש

ואני כבר לא 😀😀😀😀 ומאחר ואמש ישנתי והלילה עדיין לא... לפחות אנסה לנעלות על הכתב את המחשבות שאינן נותנות לי מנוח וכך אוכל להרגע ... זה כבר באמת לא קשור רק אלי באופן ישיר כלומר לא אני זו שחושבת על... הייתי היום אצל הרופא משפחה שלי עם המכתב מרופא מרפאת כאב והוא כמי שנשך אותו הכלב 😱 מה ? קרא וכתב ושוב ושוב ומסתכל כלי במבט לא מאמין ושואל אותי ..מה זה באמת מה שהוא חושב ? עדיין לא הבנתי על מה הוא מדבר ואז פלט את חייבת עוד חוות דעת של עוד רופא מומחה כאב ..זה לא הגיוני .... שאלתי מה קרה ? משהו בבדיקות שלי לא בסדר ? פלט משהו לא ברור ואז אמר כן בטח שיש כאן משהו מאוד לא בסדר הרופא ההוא לא בסדר אייך הוא לא מאשר לך קנאביס ????? מיד לקבןע תור לרופא אחר !! חזרתי הביתה אחרי ריצות וסידורים נוספים מותשת עם רגלים כואבות ודיברתי עם בעלי..מאותו הרגע תוך כמה דקות כבר כל העולם ידע שלא אישרו לי קנאביס !! העבירו לי מספרי טלפונים של כל מיני רופאים גם מאיכילוב שהם מומחים לכאב לפנות אליהם ולבדוק ..אך כמובן שצריך קודם לקבוע תור חדש ומי מבטיח לי שהרופא ההוא כן יאשר..?? הרופא שאני מטופלת אצלו כעת הוא מנהל המחלקה !!! ואם הרופא השני יחליט שכן מאשר והמנהל מחלקה לא יסכים מה אז ? פלונטר לא קטן יכול גם לומר שלא מטפלים בי יותר או משהו אחר ואז מתחילים הכל מחדש שוב עם ??? אצלי במשפחה כבר מזמן כולם כולל גיסתי בחול מה עדיין לא קיבלת קנאביס ?? את רוצה אשלח לך..ככה פתוח וחופשי... ואז החרדות שלי מתחילות לבצבץ מתחת לפני השטח... ואם הוא הרופא ממרפאת כאב צודק ? למרות שיש מליון מאמרים שהקנאביס רק יכול להועיל ולשפר לא רק את איכות החיים גם משפר במוח..וגם זיכרון..וגם..וגם..וגם... מה ראה שם הרופא שלא הסכים ? לא רצה לומר וזה מקנן בי עד עכשיו...והכניס אותי לפחדים איומים שלא מרפים..והלא אני חרדתית מימים ימימה...עוד מילדותי הנהדרת והזוהרת !!! וכבג קפאו לי כפות הרגלים מהקור שעולה מהמרצפות אז אולי כדאי שאלך לעשות מקלחת חמה שתוריד ממני את הקיפאון הזה לא רק בגוף אלה גם בכלללללל.... ואולי יתמזל מזלי ואחרי הכל כן אוכל לישון גם הלילה כי מחר יום חדש עמוס שוב לנסוע לבנק לסידורים לקבוע שוב תורים לעוד רופאים כן לעוד בדיקות... ואולי גם לקניות עבור אמי ועבורי..אולי.. ואולי אדחה את הקניות ליום רביעי ששוב תהיה לי עוד סיבה לצאת מהבית ולא להיות סגורה אווווווףףףףף איתי .. מקווה שלא נמאס לקרא אותי ואת הבלבלות שלי כל הזמן... ליל'ט אני המבולבלת ומיכל כתבתי לך אצל אודי על הנושא האחרון שכתבת אך יעלה רק ביום רביעי אוהבת אתכן כמו החברות הכי טובות שלי חטולית

03/11/2020 | 02:56 | מאת: מתמודדת

היי יקרה!! נשמע מתח גדול... ההוא כך וההוא אומר כך... אכן מבלבל.. מי אומר הכי לטובתך. ומה יהיה הלאה... מאחלת לך רק טוב. ואם לא יעזור לפחות תדעי שניסית. בהמלצת מומחא לא על דעת עצמך. לגבי הקניות, תניחי למחשבות להגיע בבוקר אם נכון למחר או לדחות... נסי לנשום. להרפות. ולנוח..... שמחה שהצלחתי לשמוע את השיר. להתחבר. להרגיש. תודה ששיתפת. את לעולם לא מעמסה. אוהבת אותך. ואיתך.באיחולים לימים רגועים יותר. אוהבת.מתמודדת. ואלייך מיכלוש, לפי דברי חטולית שיתפת שם גם. אצל אודי. ואני כרגע לא מסוגלת לפתוח עוד פורום כאמור. אז מחבקת חזק. והאהבה. שלכן......

03/11/2020 | 06:17 | מאת: מכל

אתן ממש לא ישנות..מה יהיה איתכן? אני ישנתי הלילה. קמתי מוקדם אבל ישנתי. חטולית יקרה, הכל יסתדר בע"ה. בהחלט כדאי לנסות עוד חוות דעת במיוחד שאת אומרת שמטפל בך מנהל מחלקה!!! והוא עצמו חושב שכדאי...מבינה את החרדה והבלבול. מקווה שתקבלי משהו שיעזור כבר!!! ושהלילות יהיו קלים יותר. ומתמודדת אני כותבת שם תמיד...אודי הוא מהווה עוגן של עוד איש מקצוע.

03/11/2020 | 10:31 | מאת: מתמודדת

אני יודעת אהובה. שמחה שיש לך גם אותו. ואותנו... לגבי הלילה שלי אכן לא היה הפעם.... סערה שתחלוף עם הרוח שבאה........ יום נפלא מתמודדת (או שלא)

03/11/2020 | 19:12 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מאמי שלי כשכתבת לי תגובה הייתי בסלון כתבתי בפלפון ולו ידעתי שגם אינך ישינה הייתי נכנסת שוב רק קיוויתי שאתן לפחות כן ישינות חזרתי למיטה לקראת 4 לפנות בוקר קפואה ולא נרדמתי בגלל הקור לא יצאתי מהבית בכלל היום בגלל העייפות.. קניות מחכות כבר למחר גם לבית וגם לאמא שלי שתחיה עדיין לא החלטתי מה לעשות לגבי רופא נוסף.. מצטערת שלא כתבתי כאן על מה כתבתי למיכלי אם היא תרצה לשתף זו זכותה אייך שמרגיש לה..מכבדת ולא מערבת את שני המקומות ! מצטערת שגם היית ערה הלילה ועוד יש לטפל באוצרות הקטנים בבוקר לא קשה לך ככה ? נדבר חטולית

03/11/2020 | 19:17 | מאת: חטוליתוש

מיכלי כל כך קשה להחליט מה נכון במצב הזה לעשות.. יש לי לחץ אטומי בראש שלא נותן לי מנוחה וכן אודי בהחלט תומך מאוד גם אם לפעמים לא מבינה מה רוצה להגיד כי לפעמים אפשר להבין בשתי דרכים וכבר לא נעים לי כל פעם מחדש לשאול שוב למה התכוון... מילא..שלא יהיו צרות גדולות יותר הלוואי שכולנו נישן טוב הלילה.. נדבר חטולית

03/11/2020 | 21:44 | מאת: מתמודדת

ברור לי לגמרי!!!! מובן שכך. לא הייתה כוונתי לשאול אלא לחבק. וזה כרגע הבחירה שלי לא להיות ב2 מקומות. לא מחליטה עליכן... בחירה על מה וכמה לשתף היא לגמרי אישית. בלי שום דרישה. כן. דווקא תפקדתי היום ב"ה. יוצא שיהיה לנו מפגשים משפחתיים השבוע ושבוע הבא. קשה לי לא להיות בהם. וקשה כן להיות ולראות אותו חי בועט. וכולם סביב מתנהלים רגיל. כן רוצה ללכת כי זה הקשר המינימלי שיש לי עם אחייניי..... רוצה להיות דודה. לפחות קצת. זה עלול לשבור אותי... מבאס. אבל נקווה לטוב. מתמודדת

03/11/2020 | 22:01 | מאת: מכל

אוי...לא פשוט המפגשים האלה! שמרי על עצמך. הקורונה דווקא סבבה. פחות מפגשים קרובים🤣חיבוק מתאים.

03/11/2020 | 22:46 | מאת: מתמודדת

אני כל הזמן מצאתי תירוצים למה לא. אבל אני מתגעגעת. ונמאס לי תמיד להיות זו שמדירה עצמה מכל קשר משפחתי מורחב.. :/ לא פשוט. מתי ישתחרר המקום הזה?!

04/11/2020 | 15:00 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה מפגשים כמו במשפחה שלך באמת קשים מבינה למה את מדירה עצמך משם אך על הגעגועים האלה כך אני מתגעגעת לנכדים שלי במוצש האחרון הבן שלי הפתיע הביא רק לכמה דקות את אשתו ואת המיוחדת שלי ..מרגישה אותה כבר די מרוחקת..אולי גם בגלל שלא מתראים כמעט תמיד חייבים להמשיך לקוות רק לטוב אחרת אבדנו אני..עייפה

04/11/2020 | 17:35 | מאת: מתמודדת

היי יקרה, לאאא.. הקורונה לא אמורה לתת תחושת (!!) בדידות וריחוק אמיתית. אם מרגיש לך כך, תנסו לדבר בטלפון. או ליצור מפגשים קצרים.... חבל לא?! אוהבת אותך. מתמודדת